Cena bez DPH: 61 Kč
Cena s DPH: 74 Kč
Dostupnost: 48 hodin
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 110 mm
objem: 0.04 l
váha: 0.048 kg
průměr: 33 mm
EAN kód: 5904816002171

Esence s kokosovou příchutí 40 ml | BROWIN, 404160 - Popis:

• ​Kokosová příchuť a aroma - miluješ kokos? Toto dochucovadlo je přímo pro Vás! Chutný drink s výrazným kokosovým aroma připravený pomocí něj zmizí ze stolu rychleji, než byste čekali! Naštěstí pro vás máme dobrou zprávu - jeho příprava je jednodušší, než si myslíte!
• Likér ze dne na den - smíchejte svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s cukrem a esencí, nechte 24 hodin a... hotovo! Jednoduché, rychlé a chutné! Sladkost nápoje si upravte sami pomocí přiměřeného množství cukru a připravte si ho tak, jak máte rádi!
• Nová, účinná verze - 40ml lahvička chuťové esence vystačí na přípravu až 2 litrů sladkého nápoje, který bude chutnat všem Vašim přátelům!
• Výhodné balení - Nechce se Vám připravovat tak velké množství likéru? Lahvička se speciálními prohlubněmi Vám umožní jednoduše odměřit 10ml porci esence, která vystačí na 0,5 l alkoholu!

Neohlášení hosté a prázdný bar? Máme řešení! Poznejte naši chuťovou esenci s výrazným kokosovým aroma. Toto dochucovadlo Vám umožní snadno připravit ovocný koktejl s vyváženou sladkostí za pouhých 24 hodin! Stačí smíchat svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s odpovídajícím množstvím cukru a esence a poté nechat 24 hodin luhovat. Sami se rozhodněte, zda dáváte přednost více či méně sladkému nápoji pouhým zvýšením nebo snížením množství přidaného cukru!

Lahvička o objemu 40 ml vystačí na přípravu až 2 l likéru a pohodlné drážky v ní umožňují dávkovat esenci po menších porcích. Každých 10 ml vystačí na přípravu 0,5 l nápoje.

Jak používat esenci / dochucovadlo s příchutí kokosu?
2 L nápoje nalijte do nádoby, přidejte celý obsah láhve (před použitím protřepejte!) a vsypte 55-105 g cukru. Míchejte do úplného rozpuštění, nalijte do lahví a nechte na 24h*.

*Pro dosažení nejlepšího chuťového a aromatického účinku doporučujeme nápoj s esencí konzumovat cca po týdnu.

Obsah lahvičky umožňuje připravit 2 litry nápoje. Prohlubně v lahvičce však umožňují odměřit menší - 10 ml porce esence, což Vám umožní připravit 0,5 litru nápoje. Pozor! Pro získání limonády z vody a čaje - doporučujeme dávku 60-75%, tj. 6-7,5 ml / 0,5 l. Další recepty na: www.browin.pl/przepisnik

Složení: glycerin, voda, aroma.

Objem netto: 40 ml
Esence s kokosovou příchutí 40 ml | BROWIN, 404160 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s kokosovou příchutí 40 ml | BROWIN, 404160 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy