Cena bez DPH: 76 Kč
Cena s DPH: 92 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.04 l
váha: 0.0486 kg
EAN kód: 5904816007091

Esence s příchutí Bourbonu 40 ml | BROWIN, 404710 - Popis:

Novinka mezi esencemi Browin - BOURBON s přírodním aroma. Produkt věnovaný milovníkům americké whisky, destilovaný z fermentované kaše, převážně z kukuřice. Tento alkohol je pro opravdové znalce, kteří oceňují výjimečnou kvalitu a jedinečnou historii. Tradice Bourbonu sahá až do 18. století.

Určitě vyzkoušejte novou esenci s příchutí Bourbon - dopřejte si trochu exkluzivity!

• Přírodní aroma ve složení - naše novinka má přírodní aroma a dubový extrakt, který odkazuje na dlouhodobý proces zrání v dubových sudech, dodává esenci intenzivní aroma a jemnou sladkost.
• Domácí Bourbon za 24 hodin - smíchejte svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s esencí, nechte 24 hodin a... je připraven!
• 4 litry hotového nápoje - lahvička chuťové esence o objemu 40 ml Vám vystačí na přípravu až 4 litrů alkoholu o výborné chuti!
• Pohodlné balení - nepotřebujete až 4 litry nápoje? Lahvička Vám díky speciálním prohlubním pomůže odměřit 10ml porci esence, která vystačí na 1l alkoholu!
• Perfektní soté nebo v drinku - nápoj připravený na bázi esence s příchutí Bourbon chutná skvěle jak podávaný na ledu, tak ve formě drinku s kolou, zázvorem, medem, citronem nebo javorovým sirupem. Rozhodněte se sami!

Esence s příchutí Bourbonu je novou možností mezi bohatou nabídkou esencí Browin. Je to skvělá volba pro milovníky výrazných aroma, pro které je americká whisky stálicí v baru.

Nabízená esence se vyznačuje přírodním aroma a dubovým extraktem, který zaručuje výjimečnou chuť výsledného produktu.

Nápoj připravený pomocí esence s příchutí BOURBON je výbornou variantou ke konzumaci samostatně nebo s kolou či jinými přísadami. Vy si vyberete, která možnost Vám nejlépe vyhovuje.

Díky praktické lahvičce se speciálními prohlubněmi připravíte jeden, dva, tři nebo čtyři litry lahodného nápoje za pouhých 24 hodin. Stačí smíchat svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s esencí BOURBON... jednoduché, pravda!

Jak použít esenci s příchutí Bourbonu?
Do nádoby nalijte 4 litry vysokoprocentního alkoholu a přidejte chuťovou esenci. Vše dobře promíchejte. Nápoj odstavte alespoň na 24 hodin*. Alkohol s plnou vůní a výraznou chutí je připraven! Pro přípravu menší porce nápoje - použijte prohlubně na lahvičce, které umožňují odměřit 10 ml esence na 1 l nápoje!
*Pro dosažení nejlepšího chuťového a aromatického účinku doporučujeme nápoj s esencí konzumovat cca po týdnu.

Složení: glycerin, přírodní aroma, voda, přírodní dubový extrakt, barvivo: E 150d; regulátor kyselosti: kyselina citronová.

Celkový objem: 40 ml
Esence s příchutí Bourbonu 40 ml | BROWIN, 404710 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí Bourbonu 40 ml | BROWIN, 404710 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy