Cena bez DPH: 76 Kč
Cena s DPH: 92 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.04 l
váha: 0.0486 kg
EAN kód: 5904816007206

Esence s příchutí Calvadosu 40 ml | BROWIN, 404720 - Popis:

Pokud máte rádi výraznou chuť jablek, Esence s příchutí CALVADOSU je tu pro Vás. Připravte si domácí brandy s charakteristickým jablečným aroma, získané kvašením a destilací jablečného moštu z oblasti Normandie ve Francii. Tento nápoj můžete pít jako aperitiv nebo použít do koktejlů. Podívejte se, jak je to jednoduché a chutné!

• Hluboké jablečné aroma - esence má úžasné jablečné aroma, které chutná a voní jako originální francouzský CALVADOS.
• CALVADOS za den - stačí přidat esenci do vybraného vysokoprocentního nápoje, důkladně promíchat a počkat alespoň 24 hodin.
• 4 litry alkoholu - lahvička chuťové esence o objemu 40 ml Vám vystačí na přípravu až 4 litrů alkoholu o výborné chuti!
• Pohodlné dávkování - lahvička má praktické prohlubně označující 10 ml porce na 1 l nápoje. Snadno si odměříte množství esence potřebné k přípravě menšího množství alkoholu.
• Skvělý jako aperitiv i doplněk do koktejlů - CALVADOS je ideální varianta pro podávání před jídlem nebo jako přísada do koktejlů s pomerančem, limetkou a jinými alkoholy.

Esence s příchutí CALVADOSU je nabídka s jasně ovocným jablečným tónem. Skvělá volba pro osvěžení a povzbuzení trávení. Proto tento typ nápoje dobře poslouží jako aperitiv podávaný před jídlem. CALVADOS je také součástí mnoha zajímavých drinků. Tuto esenci určitě vyzkoušejte!

Jedno balení je dávka na 4 L alkoholu. Snadno připravíte i menší porce, a to díky prohlubním v lahvičce, které usnadňují odměření dávky na 1 litr nápoje.

Použití esence je neuvěřitelně jednoduché a zabere málo času. Esenci smíchejte s vybraným nápojem a nechte "odležet“ alespoň 24 hodin. Vidíte, nic těžkého! Na zdraví!

Jak použít esenci s příchutí CALVADOSU?
Do nádoby nalijte 4 litry vysokoprocentního alkoholu a přidejte chuťovou esenci. Vše dobře promíchejte. Nápoj odstavte alespoň na 24 hodin*. Alkohol s plnou vůní a výraznou chutí je připraven! Pro přípravu menší porce nápoje - použijte prohlubně na lahvičce, které umožňují odměřit 10 ml esence na 1 l nápoje!
*Pro dosažení nejlepšího chuťového a aromatického účinku doporučujeme nápoj s esencí konzumovat cca po týdnu.

Složení: glycerin, aroma, voda, barvivo: E 150d; regulátor kyselosti: kyselina citronová; glyceryl triacetát.

Celkový objem: 40 ml
Esence s příchutí Calvadosu 40 ml | BROWIN, 404720 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí Calvadosu 40 ml | BROWIN, 404720 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy