Cena bez DPH: 146 Kč
Cena s DPH: 177 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.1 l
váha: 0.122 kg
EAN kód: 5904816007473

Esence s příchutí citrónu 100 ml | BROWIN, 404185 - Popis:

Skvělá zpráva pro milovníky citrónové chuti. V naší nabídce se objevila nová, větší esence s příchutí citrónu, s obsahem přírodního aromatu. Tato položka je nutností každého baru. Určitě se podívejte na tuto kyselo-sladkou, osvěžující chuť toho nejlepšího domácího citronového nálevu.

• S přírodním aroma - na rozdíl od jiných esencí dostupných na trhu tato obsahuje přírodní citronové aroma, které zajišťuje nejlepší chuť a vůni hotového nápoje.
• Krásná citronová barva - vodka připravená s přídavkem našeho dochucovadla má živou citronovou barvu, která vybízí ke konzumaci.
• Rychle a levně - příprava citrónovce na bázi naší citronové esence je levnější než tradiční verze připravená z citronů a mnohem rychlejší.
• Ještě více oblíbené citronovice - balení esence vystačí na přípravu 10 l vysokoprocentního nápoje, ale pokud si chcete připravit menší množství, můžete si esenci koupit v menším balení, které vystačí na 10 l.
• Snadná příprava - použití esence s příchutí citrónu není obtížné jako v případě tradiční citrónovce. Stačí důkladně promíchat potřebné množství dochucovadla s odpovídajícím množstvím alkoholu a cukru. Nechte směs alespoň 24 hodin a je hotová.

Esence s příchutí citrónu je chytrá alternativa k tradičně připravované citrónovici. Jeho nepopiratelnou výhodou je přírodní citronová příchuť ve složení. Proto, místo pracného vymačkávání citronů volte citronovou příchuť připravenou jednoduchým a rychlým způsobem pomocí CITRÓNOVÉHO dochucovadla. Ušetříte nejen čas, ale i peníze. Vzhledem k tomu, že v chuti není žádný rozdíl, výběr je jednoduchý.

Esence je účinnější než 250 ml esence nabízené konkurencí. Při použití esence připravíte až 10 L alkoholu s příchutí citrónu. Sladkost nápoje si můžete zvolit dle vlastních preferencí.

Hotovou citronovici doporučujeme podávat ve vyhrazené láhvi s přetiskem, která bude další ozdobou Vámi připraveného nápoje.

Láhev domácí citronovice je skvělý tip na dárek při návštěvě kohokoliv.

Jak používat esenci / dochucovadlo o chuti citrónu?
Obsah lahvičky nalijte do vysokoprocentního nápoje v množství 10 ml/l, přidejte požadované množství cukru. Doporučujeme 50-125 g/L. Vše dobře promíchejte. Nápoj odstavte alespoň na 24 hodin*. Alkohol s plným aromatem a výraznou chutí je hotový!

* Pro dosažení nejlepšího chuťového a aromatického účinku doporučujeme nápoj s esencí konzumovat cca po týdnu.

Složení: glycerin, přírodní aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová; voda, barviva: E 150d, chinolinová žluť.

Celková kapacita: 100 ml.
Esence s příchutí citrónu 100 ml | BROWIN, 404185 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí citrónu 100 ml | BROWIN, 404185 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy