Cena bez DPH: 61 Kč
Cena s DPH: 74 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.04 l
váha: 0.048 kg
EAN kód: 5904816002843

Esence s příchutí čokolády 40 ml | BROWIN, 404411 - Popis:

Hosté přijdou zítra a bar prázdný? Máme řešení! Seznamte se s naši chuťovou esenci s výrazným čokoládovým aroma!

• Čokoládová příchuť a aroma - milujete čokoládu? Toto dochucovadlo je přímo pro Vás! Čokoládový nápoj připravený pomocí něj zmizí ze stolu rychleji, než byste čekali! A příprava je jednodušší, než si myslíte!
• Lahodný nápoj ze dne na den - smíchejte svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s cukrem a esencí, nechte 24 hodin a... je připraven! Jednoduché, rychlé a chutné! O sladkosti nápoje se můžete rozhodnout sami - přesně tak, jak to máte rádi!
• Na 4 litry - lahvička chuťové esence o objemu 40 ml Vám vystačí na přípravu až 4 litrů lahodného nápoje.
• Pohodlné balení - Nechcete spotřebovat celou esenci najednou? Lahvička se speciálními prohlubněmi Vám umožní jednoduše odměřit 10 ml esence, tedy porci dostačující na 1 l alkoholu.
• Jednoduché složení - esence je aroma čokolády a karamelu - takže si můžete být jisti, že při přípravě svých domácích nápojů nepřidáváte zbytečné zvýrazňovače chuti.

Toto dochucovadlo Vám umožní snadno připravit lahodný a aromatický nápoj za pouhých 24 hodiny! Stačí smíchat svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s odpovídajícím množstvím cukru a esence a poté nechat 24 hodin luhovat. Rozhodněte se, zda má být nápoj více či méně sladký - a připravte si ho tak, jak máte rádi. Lahvička 40 ml vystačí na přípravu 4 L likéru a pohodlné drážky v lahvičce umožňují dávkovat esenci v několika porcích. Jednoduché složení a skvělý efekt - stojí za vyzkoušení!

Jak používat chuťovou esenci / dochucovadlo s příchutí čokolády?
Do nádoby nalijte 4 litry vysokoprocentního alkoholu, přidejte 450 až 650 g cukru (podle toho, jak sladký likér chcete získat) a poté přidejte ochucovací esenci. Vše dobře promíchejte, dokud se cukr úplně nerozpustí. Nápoj odstavte alespoň na 24 hodin*. Alkohol s plnou vůní a výraznou chutí je připraven! Dobrou chuť! Pro přípravu menší porce nápoje použijte prohlubně na lahvičce, které umožňují odměřit 10 ml esence na 1 litr nápoje.
*Pro dosažení nejlepšího chuťového a aromatického účinku doporučujeme nápoj s esencí konzumovat cca po týdnu.

Pozor! Pokud máte rádi kouřové chutě, můžete na doslazení použít i karamel! Z naší nabídky doporučujeme Przepalanku.

Složení: glycerin, barvivo: E 150d; voda, aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová; glyceryl triacetát.

Celková kapacita: 40 ml

Esence obsahuje siřičitany - nejde však o nic škodlivého nebo neobvyklého. Siřičitany se v potravinách mohou vyskytovat přirozeně, vznikat během výrobního procesu nebo se mohou přidávat do potravin. Zabraňují mikrobiologickému znehodnocení potravin a chrání je před ztmavnutím. V našem případě tvoří siřičitany obsažené v karamelu po naředění v alkoholu pouze stopová množství. Neředěná esence obsahuje maximálně 12 mg siřičitanů na litr. Pro srovnání je to méně než 10 % obsahu siřičitanů v láhvi bílého vína dostupného v obchodech, kde se pohybují v rozmezí 130-150 mg/L. Sulfity jsou tedy zcela bezpečné pro zdraví - a nemají žádnou souvislost s tím, jak se cítíte po vypití láhve vína.
Esence s příchutí čokolády 40 ml | BROWIN, 404411 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí čokolády 40 ml | BROWIN, 404411 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy