Cena bez DPH: 176 Kč
Cena s DPH: 213 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.1 l
váha: 0.122 kg
EAN kód: 5904816007237

Esence s příchutí Jamaica Rum 100 ml | BROWIN, 404705 - Popis:

Sníte o chuti dovolené strávené pod palmami? Naše esence s příchutí JAMAICA RUM Vás přenese do horkého Karibiku, kdykoli budete chtít. Alkohol připravený s tímto dochucovadlem se vyznačuje bohatou, plnou a komplexní rumovou chutí, obohacenou o přírodní dubový extrakt. Tuto esenci určitě vyzkoušejte!

• S přírodním extraktem a aroma - esence JAMAICA RUM obsahuje prřírodní dubový extrakt a přírodní aroma, proto je jeho chuť a vůně tak lahodná.
• Ke konzumaci samostatně nebo v drinku - alkohol připravený s dochucovadlem JAMAICA RUM chutná skvěle jak samotný, tak i ve formě různých koktejlů.
• Rychle a levně - JAMAICA RUM můžete mít hotový již po 24 hodinách, navíc za něj utratíte méně než za hotový alkohol z obchodu. Proč přeplácet?
• Lahvička Až na 10 l alkoholu - balení esence je velmi účinné a vystačí na přípravu až 10 l nápoje. Proporcionálním odměřováním vhodných dávek si samozřejmě připravíte menší porce dle potřeby.
• Snadná příprava - použití esence je velmi jednoduché, stačí přidat esenci JAMAICA RUM do alkoholu, počkat alespoň den a je hotovo.

Esence s příchutí JAMAICA RUM je ideální nabídka pro milovníky rumu. Hluboká chuť plná přírodních vůní, která velmi připomíná originální rum z Jamajky, fermentovaný z cukrové třtiny a skladovaný v sudu. . Dokonalá chuť, vůně a barva nápoje připraveného s naší esencí z něj dělá skvělou variantu pro konzumaci samostatně nebo ve formě drinků.

Připravte JAMAICA RUM a ušetřete peníze, naše možnost je mnohem levnější než tradičně kupovaný hotový rum.

Lahvička esence vystačí pro přípravu 10 L JAMAICA RUMU, přemýšlejte, kolika událostem může tento nápoj přidat nádheru. Je to také skvělý nápad na originální dárek k různým příležitostem.

Jak používat esenci / dochucovadlo o chuti JAMAICA RUM?
Obsah lahvičky nalijte do nápoje (10 ml/L). Vše dobře promíchejte. Nápoj odstavte alespoň na 24 hodin*. Alkohol s plným aromatem a výraznou chutí je hotový.
* Pro dosažení nejlepšího chuťového a aromatického účinku doporučujeme nápoj s esencí konzumovat cca po týdnu.

Složení: glycerin, voda, přírodní dubový extrakt, přírodní aroma, barviva: E 150d, košenilová červeň; regulátor kyselosti: kyselina citronová.

Celková kapacita: 100 ml
Esence s příchutí Jamaica Rum 100 ml | BROWIN, 404705 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí Jamaica Rum 100 ml | BROWIN, 404705 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy