Cena bez DPH: 61 Kč
Cena s DPH: 74 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.04 l
váha: 0.0487 kg
EAN kód: 5904816002874

Esence s příchutí kávy 40 ml | BROWIN, 404451 - Popis:

Neočekávání hosté a prázdný bar? Máme na to řešení! Seznamte se s naší chuťovou esencí s výrazným aromatem kávy! Toto dochucovadlo Vám umožní snadno připravit likér za pouhých 24 hodin!​

• Kávová příchuť a aroma - milujete vůni a chuť kávy? Toto dochucovadlo je přímo pro Vás! Chutný kávový drink s výrazným aroma zrn připravený pomocí něj zmizí ze stolu rychleji, než byste čekali! Naštěstí pro vás máme dobrou zprávu - jeho příprava je jednodušší, než si myslíte!
• Likér ze dne na den - smíchejte svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s cukrem a esencí, nechte 24 hodin a... hotovo! Jednoduché, rychlé a chutné! Sladkost nápoje si upravte sami pomocí přiměřeného množství cukru a připravte si ho tak, jak máte rádi!
• Na 4 litry - lahvička chuťové esence o objemu 40 ml Vám vystačí na přípravu až 4 litry sladkého nápoje, který si zamilují všichni Vaši známí!
• Pohodlné balení - Nechcete připravovat tak velké množství likéru? Lahvička se speciálně vyřezávanými prohlubněmi Vám umožní jednoduše odměřit 10ml porci esence, která bude stačit na 1 L alkoholu!
• Bez přidaných konzervantů - máte tedy jistotu, že při přípravě domácích alkoholických nápojů nepřidáváte zbytečné přísady!

Stačí smíchat svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s odpovídajícím množstvím cukru a esence a poté nechat 24 hodin luhovat. Sami se rozhodněte, zda dáváte přednost více či méně sladkému nápoji pouhým zvýšením nebo snížením množství přidaného cukru!

Lahvička 40 ml Vám vystačí na přípravu až 4 L likéru, a pohodlné drážky v lahvičce umožňují dávkovat esenci v menších porcích. Výrobek neobsahuje konzervační látky!

Způsob použití esence chuťové/ dochucovadla kávy?
Nalijte 4 litry vysokoprocentního alkoholu (40-45% čisté vodky) do nádoby, vsypte 400 g cukru, a následně přidejte chuťovou esenci. Vše dobře promíchejte, dokud se cukr úplně nerozpustí. Nápoj odstavte alespoň na 24 hodin*. Likér je hotov! Na zdraví!

*Pro dosažení nejlepšího chuťového a aromatického účinku doporučujeme nápoj s esencí konzumovat cca po týdnu.

Pro přípravu menších porcí nápojů - použijte prohlubně na láhvi, umožňující odměřit 10 ml esence, tedy porci na 1 L nápoje!

Složení: glycerin, barvivo: E 150d; voda, aromat, regulátor kyselosti: kyselina citronová; glyceryl triacetát.

Celková kapacita: 40 ml.

Esence obsahuje siřičitany - to však není škodlivé ani neobvyklé. Siričitany se mohou v potravinách vyskytovat přirozeně, mohou se tvořit během výrobního procesu nebo se mohou přidávat do potravin. Zabraňují mikrobiologickému znehodnocení potravin a chrání je před ztmavnutím. V našem případě tvoří siřičitany obsažené v karamelu po naředění v alkoholu pouze stopová množství. Neředěná esence obsahuje ne více než 12 mg siřičitanů na litr. Pro srovnání je to méně než 10 % obsahu siřičitanů v láhvi bílého vína dostupného v obchodech, kde se pohybují v rozmezí 130-150 mg/L. Sulfity jsou tedy zcela bezpečné pro zdraví - a nemají žádnou souvislost s tím, jak se cítíte po vypití láhve vína.
Esence s příchutí kávy 40 ml | BROWIN, 404451 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí kávy 40 ml | BROWIN, 404451 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy