Cena bez DPH: 146 Kč
Cena s DPH: 177 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.1 l
váha: 0.122 kg
EAN kód: 5904816007466

Esence s příchutí malin 100 ml | BROWIN, 404175 - Popis:

Esence s příchutí malin s přírodním aroma je tou nejlepší volbou, díky které si můžete připravit domácí likér nebo malinový nálev s jedinečnou, ovocnou vůní a chutí. Nyní ve větším balení na 10 L.

• S přírodním aroma - pokud si vážíte všeho, co je přírodní, výběr této esence je nasnadě, přírodní aroma malin je zárukou dokonalé chuti a vůně.
• Krásná malinová barva - protože jíme a pijeme i očima, jistě Vás potěší intenzivní malinová barva nápoje připraveného na základě našeho dochucovadla.
• Nová, větší verze - 100ml lahvička chuťové esence vystačí na přípravu až 10 litrů sladkého nápoje, který osloví milovníky ovocných tónů! Esence je účinnější než 250 ml esence nabízené konkurencí.
• Jednoduchá a rychlá příprava - domácí malinový likér nebo malinovku připravíte za pouhých 24 hodin, je to rychlý a snadný způsob, jak pohostit hosty na poslední chvíli.
• Skvělý nápad na likér, koktejl, limonádu nebo drink - s malinovou esencí se Vám vždy podaří vytvořit úžasný drink!

Nepřipravili jste v období ovoce žádné domácí tinktury nebo likéry? Nic není ztraceno!!! Domácí alkohol s příchutí malin si jednoduchým a rychlým způsobem připravíte kdykoliv v roce díky naší esenci. Jeho výhodou oproti konkurenčním dochucovadlům je, že jeho složky obsahují přírodní malinovou příchuť, která zajišťuje plnou chuť a aroma.

Nápoj na bázi malin je na přípravu velmi jednoduchý, stačí smíchat zvolené množství alkoholu s příslušnou porcí esence, přidat doporučenou dávku cukru a po 24 hodinách si můžete vychutnat svůj domácí malinový nápoj. Pokud máte více času, doporučujeme připravit si směs předem, což umožní důkladněji "odležet“.

Domácí malinovice bude vypadat skvěle v lahvičce s dárkem nebo ozdobnou etiketou. Takto připravený drink je nejen nápadem na překvapivý akcent na párty stůl, ale také nápadem na originální, ručně vyrobený dárek k různým příležitostem.

Jak používat malinovou esenci / dochucovadlo?
Obsah lahvičky nalijte do nápoje v množství 10 ml/L, přidejte preferované množství cukru. Doporučujeme 50-125 g/L. Vše dobře promíchejte. Nápoj odstavte alespoň na 24 hodin*. Alkohol s plným aromatem a výraznou chutí je hotový!

* Pro dosažení nejlepšího chuťového a aromatického účinku doporučujeme nápoj s esencí konzumovat cca po týdnu.

Složení: glycerin, přírodní aroma, voda, regulátor kyselosti: kyselina citronová; barviva: košenilová červeň, brilantní modř.

Celková kapacita: 100 ml
Esence s příchutí malin 100 ml | BROWIN, 404175 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí malin 100 ml | BROWIN, 404175 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy