Cena bez DPH: 146 Kč
Cena s DPH: 177 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.1 l
váha: 0.1 kg
EAN kód: 5904816007329

Esence s příchutí mango a marakuja 100 ml | BROWIN, 404155 - Popis:

Vaše oblíbená exotická příchuť esence MANGO-MARAKUJA nyní ve větší verzi až na 5 L. Ochutnejte exotiku v kteroukoli roční dobu. Připravte si chutný základ pro párty koktejly za pouhých 24 hodin.

• Příchuť a aroma mango-marakuja - máte rádi ovocné tóny? Toto ochucovadlo je přímo pro vás! Chutný ovocný nápoj, koktejl nebo limonáda s výrazným aromatem mango a marakuje připravený pomocí něj zmizí ze stolu rychleji, než byste čekali! Naštěstí pro vás máme dobrou zprávu - jeho příprava je jednodušší, než si myslíte!
• Koktejl ze dne na den - smíchejte svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s cukrem a esencí, nechte 24 hodin a... hotovo! Jednoduché, rychlé a chutné! Sladkost nápoje si upravte sami pomocí přiměřeného množství cukru a připravte si ho tak, jak to máte rádi!
• Chutná barva - tímto dochucovadlem získáte intenzivní žlutooranžovou barvu nápoje!
• Nová, větší verze - nová 100ml lahvička chuťové esence vystačí na přípravu až 5 litrů sladkého nápoje, takže se snadno připravíte na velkou párty.
• Ušetřete peníze - alkohol s esencí je mnohem levnější varianta než hotový ochucený alkohol z obchodu a při nákupu většího balení zaplatíte méně.

Neohlášení hosté a prázdný bar? Máme řešení! Poznejte naši chuťovou esenci s výraznou vůní manga a mučenky. Toto dochucovadlo Vám umožní snadno připravit ovocný koktejl s vyváženou sladkostí za pouhých 24 hodin! Vše, co musíte udělat, je smíchat svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s odpovídajícím množstvím cukru a esence a poté nechat 24 hodin luhovat. Sami se rozhodněte, zda dáváte přednost více či méně sladkému nápoji pouhým zvýšením nebo snížením množství přidaného cukru!

Lahvička o objemu 100 ml vystačí na přípravu až 5 litrů likéru. Každých 10 ml vystačí na přípravu 0,5 l nápoje.

Jak používat chuťovou esenci / dochucovadlo mango-marakuja?
Obsah lahvičky nalijte do nápoje (20 ml/L), přidejte cukr (naše doporučená dávka v závislosti na preferované míře sladkosti je 27,5 - 45 g/L). Míchejte do úplného rozpuštění, nalijte do lahví a nechte na 24h.* Obsah láhve umožňuje připravit 5 litrů nápoje. Pozor! Pro získání limonády z vody a čaje - doporučujeme dávku 60-75%, tj. 6-7,5 ml / 0,5 l. Další recepty na: www.browin.pl/przepisnik.

*Pro dosažení nejlepšího chuťového a aromatického účinku doporučujeme nápoj s esencí konzumovat cca po týdnu.

Složení: glycerin, aroma, voda, regulátor kyselosti: kyselina citronová, barviva: tartrazin, oranžová žluť.

Objem netto: 100 ml
Esence s příchutí mango a marakuja 100 ml | BROWIN, 404155 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí mango a marakuja 100 ml | BROWIN, 404155 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy