Cena bez DPH: 50 Kč
Cena s DPH: 60 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 110 mm
objem: 0.04 l
váha: 0.057 kg
průměr: 33 mm
EAN kód: 5908277710668

Esence s příchutí Przepalanky 40 ml | BROWIN, 404580 - Popis:

• Karamelová příchuť a aroma - milujete aroma karamelizovaného cukru? Toto dochucovadlo je přímo pro Vás! Nápoj, který kdysi připravovali naši prarodiče připravený pomocí něj zmizí ze stolu rychleji, než byste čekali! Naštěstí pro Vás máme dobrou zprávu - jeho příprava je jednodušší, než si myslíte!
• Lahodný nápoj ze dne na den - smíchejte svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s esencí, nechte 24 hodin a... hotovo! Jednoduché, rychlé a chutné! O sladkosti nápoje se můžete rozhodnout sami - přesně tak, jak to máte rádi!
• Na 0,5 litru alkoholu - lahvička chuťové esence o objemu 40 ml vystačí na přípravu 0,5 litru sladkého nápoje, který si zamilují všichni Vaši známí!
• Pohodlné balení - Nechcete připravovat najednou 0,5 L nápoje? Lahvička se speciálně vyřezávanými prohlubněmi Vám umožní snadno odměřit 10 ml porci esence.
• Jednoduché složení - můžete si být jisti, že při přípravě svých domácích alkoholických nápojů nepřidáváte zbytečné zvýrazňovače chuti!

​Neočekávání hosté a prázdný bar? Máme na to řešení! Seznamte se s naší chuťovou esencí s výrazným aroma Przepalanky - kdysi tradičního nápoje s lehce karamelovou příchutí, který milovali naši prarodiče! Toto dochucovadlo Vám umožní snadno připravit lahodný aromatický nápoj za pouhých 24 hodin! Vše, co musíte udělat, je smíchat svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s odpovídajícím množstvím esence a poté nechat 24 hodin odležet. Sami se rozhodněte, zda dáváte přednost více či méně sladkým nápojům a připravte si je tak, jak máte rádi! Lahvička 40 ml vystačí na přípravu, 0,5 L likéru, a pohodlné drážky v lahvičce umožňují dávkovat esenci v menších porcích. Jednoduché složení produktu znamená, že si můžete být jisti, že připravíte domácí nápoje bez zbytečných barviv, vůní a zvýrazňovačů chuti!

Způsob použití:
Nalijte 0,5 L vysokoprocentního alkoholu do nádoby a následně přidejte chuťovou esenci. Vše dobře promíchejte a nápoj nechte odležet alespoň na 24 hodin*. Alkohol s plnou vůní a výraznou chutí je připraven! Na zdraví!
*Pro dosažení nejlepšího chuťového a aromatického účinku doporučujeme nápoj s esencí konzumovat cca po týdnu.

Pro přípravu menších porcí nápojů - použijte prohlubně na láhvi, umožňující odměřit 10 ml esence!

Složení: karamelizovaný cukr.
Esence s příchutí Przepalanky 40 ml | BROWIN, 404580 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí Przepalanky 40 ml | BROWIN, 404580 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy