Cena bez DPH: 76 Kč
Cena s DPH: 92 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.04 l
váha: 0.0477 kg
EAN kód: 5904816004366

Esence s příchutí Whisky Orange 40 ml | BROWIN, 404270 - Popis:

Nový produkt v linii Gold s pikantním profilem, doplňující sortiment WHISKY. Esence WHISKY ORANGE obohacená o přírodní aroma způsobí, že Vaše nápoje budou chutnat naprosto výjimečně!

• S pomerančovým tónem - esence s přírodním pomerančovým aroma, perfektní jako základ pro letní drink nebo jako přísada aperitiv, dodává kromě fantastické chuti i krásnou, hlubokou jantarovou barvu.
• Lahodný nápoj za 24 hodin - smíchejte svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s esencí, nechte 24 hodin a... je připraven!
• Na 4 litry - 40 ml lahvička chuťové esence vystačí na přípravu až 4 litrů lahodných nápojů!
• Pohodlné balení - nepotřebujete až 4 litry nápoje? Lahvička se speciálně vyřezávanými prohlubněmi Vám umožní jednoduše odměřit 10ml porci esence, která vystačí na 1L alkoholu!
• Perfektní chuťové proporce - dokonale vyvážená receptura whisky s přídavkem přírodního aroma. Chcete-li zvýraznit hloubku chuti, můžete přidat doslova špetku cukru nebo plátek čerstvého pomeranče.

Esence s příchutí WHISKY ORANGE je nové koření s pikantním profilem, rozšiřující řadu WHISKEY. Ideální pro přípravu letních drinků s pomerančovými variacemi nebo jako aperitiv. Díky praktické láhvi se speciálně vyřezávanými prohlubněmi připravíte jeden, dva, tři nebo čtyři litry lahodných nápojů za pouhých 24 hodin. Stačí smíchat svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s esencí WHISKY ORANGE a přidat plátek čerstvého pomeranče pro zvýraznění chuti a... je to hotové!

Jak použít esenci s příchutí WHISKY ORANGE?

Do nádoby nalijte 4 litry vysokoprocentního alkoholu a přidejte chuťovou esenci. Vše dobře promíchejte. Nápoj odstavte alespoň na 24 hodin*. Alkohol s plnou vůní a výraznou chutí je připraven! Pro přípravu menší porce nápoje - použijte prohlubně na lahvičce, které umožňují odměřit 10 ml esence na 1 l nápoje!

*Pro dosažení nejlepšího chuťového a aromatického účinku doporučujeme nápoj s esencí konzumovat cca po týdnu. 

Složení: glycerin, voda, barvivo: E 150d; aroma whisky, přírodní pomerančové aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová.

Máte rádi nápoje s výraznou chutí? Vyberte si ochucenou esenci WHISKY ORANGE s naturálním aroma.

Celkový objem: 40 ml
Esence s příchutí Whisky Orange 40 ml | BROWIN, 404270 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí Whisky Orange 40 ml | BROWIN, 404270 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy