Cena bez DPH: 39 Kč
Cena s DPH: 48 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 110 mm
šířka 10 mm
výška 180 mm
váha: 0.035 kg
EAN kód: 5904816916935

Směs koření a bylinek - Recept babičky Leokadie, 35 g | BROWIN, 310002 - Popis:

Recept babičky Leokadie na uzení - Směs uzení a bylinek - je pečlivě vybraná kompozice, která podtrhuje jemnou chuť a vůni doma uzeného masa.

• Skvělá chuť, nové balení - vaši oblíbenou směs koření a bylinek jsme nyní zabalili do doypackového papírového obalu se zipem, abyste si mohli vychutnat dlouhotrvající vůni směsi.
• Všestranné použití - na zvěřinu, vepřové, skopové, telecí - připravujte podle chuti! Směs koření a bylinek se bude hodit ke všem vašim oblíbeným masovým pokrmům, nejen uzeným!
• Přírodní ingredience - bobule jalovce, koriandr, zrnka pepře, nové koření, bobkový list, majoránka, saturejka, rozmarýn, tymián - jsou zárukou úspěchu: fantastická vůně a nezapomenutelná chuť!
• Žádné chemické přísady - naše směs neobsahuje sůl, konzervační látky ani zvýrazňovače chuti. Výběrem našeho produktu tak máte záruku přírodních, zdravých a bezpečných ingrediencí!
• Úsporné balení - jeden sáček o hmotnosti 35 g vystačí až na 10 kg masa! Snadno si tak můžete připravit výrobek na Vánoce nebo grilování s větší skupinou přátel!

Toužíte po uzeninách, které jsou aromatické, křehké a mají výjimečnou chuť? Chcete se vrátit do doby, kdy potraviny nebyly plné chemikálií a umělých přísad? Existuje způsob, jak na to! S naší směsí koření a bylinek snadno připravíte lahodné, aromatické a v ústech se rozplývající masové pokrmy pouze z přírodních surovin! Recept babičky Leokadie na uzení je směsí speciálně vybraného přírodního koření a bylinek bez soli, konzervantů a zvýrazňovačů chuti. Směs obsahuje: koriandr, jalovec, nové koření, bobkový list, černý pepř, hřebíček, majoránku a tymián - výběrem tohoto výrobku tak máte záruku bezpečného a zdravého jídla! Jedno balení o hmotnosti 35 g vystačí na uzení až 10 kg masa! Díky všestrannosti výrobku jej můžete použít pro přípravu oblíbených pokrmů z vepřového, zvěřiny, skopového nebo telecího masa. Po uzení touto směsí získá maso zvláštní chuť a vůni - skvěle chutná při uzení, pečení nebo opékání. Potěšte své blízké úžasnými masovými pokrmy!

Návod k použití:

Suroviny na 5 kg masa:
• 5 kg masa (nejlépe na stejné kousky)
• 2 L studené vody
• 0,5 L voda na vaření směsi
• 160 g rychlo soli
• 5 g cukru
• 1/2 balení směsi koření a bylinek

Postup:

Polovinu balíčku směsi koření a bylinek zalijte 0,5 l vody a přiveďte k varu, poté zchlaďte. Připravte marinádu ze 2 l vody, rychlo soli a cukru. Maso nakrájejte na stejnoměrné kousky (přibližně 0,5-1 kg), vložte do nádoby a vstříkněte nálev v poměru 60 ml na 1 kg. Poté přidejte vychladlou vodu ke zbytku nakládacího roztoku, dobře promíchejte a nalijte na maso tak, aby bylo zcela ponořené. Nejlépe je maso zatížit shora (např. tlakem), aby ze solného roztoku nevyplavalo. zavařujte 10-14 dní v chladničce. Po naložení a dobrém osušení lze maso udit, upéct nebo opařit.

Složení: koření 88 % (koriandr, jalovec, nové koření, bobkový list, černý pepř, hřebíček), bylinky 12 % (majoránka, tymián).

Hmotnost: 35 g

Upozornění:
Neobsahuje sůl, cukr, konzervační látky ani glutaman sodný.
Skladujte na suchém místě, nevystavujte přímému UV záření.
Může obsahovat následující alergeny: hořčice, celer, sója, sezam, lepek, ořechy.

Rozměry balení:
• délka 11 cm
• šířka 1 cm
• výška 18 cm
Směs koření a bylinek - Recept babičky Leokadie, 35 g | BROWIN, 310002 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Směs koření a bylinek - Recept babičky Leokadie, 35 g | BROWIN, 310002 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy