Cena bez DPH: 170 Kč
Cena s DPH: 206 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 325 mm
šířka 297 mm
výška 275 mm
objem: 6 l
materiál: polypropylen
váha: 0.242 kg
barva: bílá
průměr: 310 mm
EAN kód: 5904816016239

Plastový trychtýř, průměr 30 cm | BROWIN, 350031 - Popis:

Odolný a praktický trychtýř, který ocení zejména ti, kdo si sami vyrábějí víno nebo pivo. Je nesmírně užitečná při přípravě a nalévání moštu. Je možné do něj umístit filtrační sáček. Nálevka je vhodná pro všechny typy balonů a nádob s průměrem nalévání odpovídajícím tloušťce nohy nálevky (od 4,6 do 3 cm).

- Užitečná zejména pro vinaře a sládky - tato nálevka je jedním z výrobků, které tvoří sadu základního příslušenství doporučenou pro hobby tvůrce vlastních vín nebo piva.
- Praktická - zajišťuje pohodlné nalévání, přelévání tekutin - vína, šťávy, piva, přípravu moštu a filtrování, přičemž velký objem (až 6 l) a horní průměr nálevky (téměř 30 cm) usnadňují efektivní provádění těchto činností.
- Široký rozsah použití - nálevka je vhodná pro všechny typy balónů a nádob s průměrem nalévání odpovídajícím tloušťce nohy nálevky, který se pohybuje od 4,6 do 3 cm.
- Pohodlné používání a odolnost - navržen tak, aby optimálně fungoval při nalévání nebo filtrování. Je vyrobena z odolného, kvalitního plastu a při správném používání vydrží dlouhá léta.
- Bezpečný - výrobek je pečlivě vyroben z potravinářského plastu, který je vhodný pro styk s vínem a pivem a s těmito tekutinami nereaguje.

Tato nálevka se řadí mezi sadu nezbytného příslušenství určeného domácím vinařům a pivovarníkům. Pokud vyrábíte vlastní víno, můžete tuto nálevku použít k rychlému a snadnému plnění balonků, nalévání vylisované šťávy nebo filtrování moštu (pomocí filtračního sáčku). Kromě toho se Vám bude hodit i v kuchyni - pro tuto nálevku jistě najdete různé využití. Má velký objem až 6 l a jeho horní průměr je téměř 30 cm. Trychtýř se hodí na výše zmíněné balonky, ale usnadní Vám i plnění jiných nádob tekutinami, pokud mají vstupní otvor, který se vejde do patky trychtýře. Trychtýř má také speciální háčky, které usnadňují jeho upevnění nebo zavěšení a do značné míry zabraňují jeho kutálení po desce. Nálevka je vyrobena z odolného, vysoce kvalitního polypropylenu (PP) schváleného pro styk s potravinami. Při správném používání může úspěšně sloužit dlouhá léta. Výrobek lze mýt v myčce nádobí.

Plast je materiál, který se nejvíce doporučuje pro styk s vínem nebo pivem. Použití kovových nálevek se nedoporučuje, protože kov může reagovat s kvasnicemi a kvasem obsaženými v moštu.

Barva výrobku: bílá


Průměr vnějšího kužele nálevky (vstupní otvor) 29,7 cm.
Vnější Ø nohy nálevky (výtok) 4,6/3,0 cm
max. objem 6 l

VLASTNOSTI:
Délka: 32,5 cm
Šířka: 29,7 cm
Výška: 27,5 cm
Hmotnost: 0,25 kg
Průměr: 29,7 cm
Plastový trychtýř, průměr 30 cm | BROWIN, 350031 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Plastový trychtýř, průměr 30 cm | BROWIN, 350031 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy