Cena bez DPH: 117 Kč
Cena s DPH: 142 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 272 mm
šířka 285 mm
výška 265 mm
objem: 10 l
váha: 0.346 kg
EAN kód: 5908277710699

Vědro na potraviny s víkem 10 l - květinový potisk | BROWIN, 340412 - Popis:

Kbelík na potraviny HVĚZDA - s víkem, 10 L

Tento kbelík je ideální nejen do kuchyně, ale také do celého bytu, na balkon a do zahrady! Jeden kbelík, mnoho možností!

Vysoká kvalita - Kbelík je vyroben z pevného a silného materiálu, který je vhodný pro všechny druhy potravin a alkoholu až do 95%. Je tedy ideální i pro gastronomická zařízení!
Nejen do kuchyně - Kbelík na potraviny se hodí nejen do kuchyně. Můžete jej využít na bio odpad a kompost, nebo k ukládání například dětských hraček, zahradního náčiní a k zalévání záhonů!
Estetický potisk - To, co náš kbelík odlišuje od ostatních, je HVĚZDA - jeden ze tří typů łowické výšivky použitý jako ozdobný potisk. Díky němu kbelík získává dekorativní funkci a skvěle se hodí do každé zahrady, kuchyně nebo dětského pokoje!
Vezměte ho s sebou - Díky praktickému držadlu je kbelík ideální i do terénu! Můžete jej vzít na ryby, houby, nebo do sadu. Děti se budou těšit, když si kbelík vezmou na pláž!
Praktické rozměry - Kbelík o objemu 10 l, šířce 26,8 cm a výšce 26,5 cm s průměrem 29,9 cm má skládací držadlo. Výška nádoby s držadlem je 39 cm.
HVĚZDA - je jeden ze tří typů łowické výšivky, který byl kdysi dekorativním prvkem v interiérech venkovských chalup. Rozhodli jsme se přenést tuto tradici na naše praktické a pevné kbelíky na potraviny, které přinesou tradiční kouzlo do vašeho domova. Kbelík se skvěle hodí nejen na přípravu potravin v domácnostech a gastronomii (např. na kysání zelí nebo nakládání masa), ale také v zahradách při úklidu. Díky trvanlivé konstrukci a krásnému barevnému potisku se kbelík uplatní i v dětském pokoji - jako nádoba na hračky nebo kostky. Děti jej mohou také využít na dovolené, např. na pláži - k přenášení lopatek a formiček na stavění hradů z písku! Díky velkému objemu může kbelík sloužit také jako nádoba na bio odpad a kompost. Praktické skládací držadlo a víko umožňují vzít kbelík do terénu - např. na houby, ryby nebo do sadu. Kbelík můžete také doplnit sklenicemi s domácími zavařeninami, zakrytými víčky ve stylu Folk - se stejným vzorem! Jedno je jisté - Kbelík na potraviny HVĚZDA je univerzální nádoba, která se hodí v mnoha situacích a vždy bude skvěle vypadat.

Pozor!

Produkt je schválen pro kontakt se všemi druhy potravin a alkoholem až do 95%!

Rozměry produktu:

Objem: 10 L
Délka s držadlem: 28,5 cm
Šířka: 26,8 cm
Výška: 26,5 cm
Výška nádoby s držadlem: 39 cm
Ø vnitřní nádoby: 29,9 cm
Vědro na potraviny s víkem 10 l - květinový potisk | BROWIN, 340412 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Vědro na potraviny s víkem 10 l - květinový potisk | BROWIN, 340412 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy