Cena bez DPH: 216 Kč
Cena s DPH: 261 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 500 mm
průměr: 100 mm
počet v sadě: 2 ks
EAN kód: 5904816008180

Sušená vepřová střeva velikost 100 mm, 50 cm - 2 ks | BROWIN, 310621 - Popis:

Sušená střeva jsou inovativní produkt, 100% přírodní. Střeva jsou vyrobena z několika vrstev nejkvalitnějších vepřových střev. Určitě vyzkoušejte naši novinku. Sušená střeva jsou ideální volbou! S jejich použitím si můžete připravit domácí klobásy.

• 100% přírodní - sušená střeva jsou zcela přírodním produktem, ideální ekologickou alternativou k fóliovým sáčkům pro výrobce šunky, bílkovin a polyamidových střívek na uzeniny. Sušená střeva jsou vhodná ke konzumaci.
• Vynikající pevnost - s těmito střevy se nemusíte obávat prasknutí, jedná se o mimořádně pevný výrobek, který vás nikdy nezklame. Z hotového výrobku jej můžete snadno odstranit.
• Homogenní kalibrace - se sušenými střevy vytvoříte dokonalé klobásy s jednotným průměrem jako od profesionálních řezníků.
• Dokonalé uložení a extrakce vlhkosti - vysušená střívka se dokonale přizpůsobí masové směsi a zajistí rychlejší sušení a důkladnější pronikání kouře při uzení klobás.
• Snadné skladování - sušená střeva Browin nevyžadují zvláštní podmínky skladování v chladu, jako je tomu u tradičních přírodních střev.
• Pro cca 7 kg masa - balení obsahuje 2 kusy sušených střev, které pojmou až 7 kg masové směsi.

Objevte naši novinku! Ideální produkt pro domácí řeznictví. Přírodní sušená vepřová střeva pro výrobu klobás a uzenin o průměru 100 mm. Balení obsahuje 2 kusy sušených střev o délce cca 50 cm.

Jedná se o 100% přírodní vepřový výrobek, který se vyznačuje vynikající pevností, stejnoměrností a kalibrací. Střeva se dokonale přizpůsobí masným výrobkům, zajišťují lepší odvod vlhkosti, což má vliv na rychlost sušení a přesnější pronikání kouře při uzení.

Díky sušené formě lze střívka skladovat při pokojové teplotě.

Návod k použití: Střívka namočte na 5 minut do vlažné vody. Poté je naplňte náplní a pokračujte podle receptu na vybranou klobásu. Každé střívko je na jedné straně uzavřeno oválným klipem. Druhý konec naplněného střívka svažte provázkem nebo použijte lis na klobásy. Střevní délku lze podle potřeby zkrátit. Sušená střeva jsou přírodním produktem a lze je konzumovat, ale z hotového výrobku je snadno odstraníte.

Používáte-li střívka jako alternativu k fóliovému sáčku, jak je uvedeno výše, ponořte je na 5 minut do vlažné vody. Poté jej vložte do šunkovaru a naplňte nádivkou. Konec střívka zabalte a utáhněte pružinou a víkem šunkovaru. Při vyjímání pokrmu jednoduše zatáhněte za plášť a v případě potřeby náplň vypačte nožem.

Nepoužité, rehydratované střívko nechte uschnout a použijte jej.

Složení: vepřová střeva.
Sušená vepřová střeva velikost 100 mm, 50 cm - 2 ks | BROWIN, 310621 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Sušená vepřová střeva velikost 100 mm, 50 cm - 2 ks | BROWIN, 310621 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy