Umělé uzenářské střevo Ø 65 mm - 4 m | BROWIN, 310302
Cena bez DPH:
111 Kč
Cena s DPH:
125 Kč
Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka | 4000 mm |
max. teplota: | 90 °C |
váha: | 0.076 kg |
průměr: | 65 mm |
EAN kód: | 5904816005387 |
Umělé uzenářské střevo Ø 65 mm - 4 m | BROWIN, 310302 - Popis:
Domácí uzeniny jsou chuťově lepší, zdravější a levnější než jejich protějšky z obchodu. Pokud jste se rozhodli připravit domácí klobásu bude toto bílkovinné střívko perfektní volbou.• Pro dušení, uzení - bílkovinné střívko na klobásy je vhodné pro dušení a uzení teplých i studených domácích výrobků.
• Pro různé druhy klobás - střívka vám umožní vyrobit si vlastní lahodné klobásy, a také klobásy s dlouhou dobou zrání.
• Snadné použití - velmi snadno se používá, před plněním jej jednoduše namočte na 30 minut do solného nálevu, poté pevně naplňte náplní, zavažte a zpracujte.
• Je certifikován Státním ústavem hygieny (PZH) - výrobek testovaný a schválený pro styk s potravinami, včetně potravin vystavených tepelné úpravě při vysokých teplotách.
• Podrobnosti - střívko má tepelnou odolnost, která umožňuje kouřit při 90 °C. Balení obsahuje plášť karamelové barvy o délce cca 4 m a průměru 65 mm.
Vysoce kvalitní střívka na klobásy, bílkovinná střívka živočišného původu - získaná z hovězí štípané kůže. Ideální pro výrobu klobás, certifikované Národním hygienickým ústavem a umožňující rychlou a snadnou přípravu domácích klobás. Střevo je schváleno pro styk s potravinami a má tepelnou odolnost pro vaření v páře při teplotě max. 75 °C, uzení při 90 °C a zpracování studeným kouřem při teplotě max. 40 °C. Střevo lze použít k přípravě domácích dušených a uzených uzenin a klobás. Střevo se osvědčí také při přípravě dlouho zrajících klobás. Balení obsahuje střívko karamelové barvy o délce přibližně 4 m a průměru 65 mm.
Upozornění:
Před plněním je třeba střívko namočit na 30 minut při teplotě 20 ± 5 °C do 10-15% roztoku soli (1/2 šálku na 1 l vody). Pevně naplněné střívko se zaváže a zpracuje podle druhu uzeniny.
Před konzumací klobásy se střívko odstraní. Není vhodné ke konzumaci.
Bílkovinné střívko je zoonotického původu a je schváleno polským Státním hygienickým ústavem.
Balicí jednotka obsahuje 4 mb ± 5 %
Průměr: 65 mm
Vyrobeno v EU
Umělé uzenářské střevo Ø 65 mm - 4 m | BROWIN, 310302 - Recenze:
Umělé uzenářské střevo Ø 65 mm - 4 m | BROWIN, 310302 - Vrácení a reklamace:
V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.