Cena bez DPH: 66 Kč
Cena s DPH: 80 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
šířka 500 mm
výška 500 mm
materiál: polyethylen
váha: 0.009 kg
počet v sadě: 2 ks
EAN kód: 5908277706869

Sýrařské plátno čtvercové 50 x 50 cm - 2 ks | BROWIN, 411305 - Popis:

Sada dvou velkých čtvercových závěsů o rozměrech 50 x 50 cm, které vám usnadní proces výroby sýra a umožní vám vyrobit spoustu domácího sýra!

• Ideální pro domácí výrobu sýra - sada dvou čtvercových sýrařských pláten o rozměrech 50 x 50 cm je ideální pro domácí výrobu sýra. Díky nim můžete snadno vyjmout lahodný sýr z lisu, aniž byste se museli obávat o jeho tvar nebo strukturu.
• Vysoká kvalita - lehké, pružné závěsy se díky kónické struktuře otvorů nelepí na sýrovou hmotu, takže povrch výsledných sýrů zůstává výjimečně hladký. Závěsy jsou vyrobeny z pružného a odolného polyethylenu, který je zcela bezpečný a nezanechává žádné zbytky.
• Domácí výroba sýrů bez námahy - sýrařské závěsy v sobě nezadržují vlhkost, takže při žehlení není třeba vyvíjet velký tlak.
• Dokonalé a snadné odkapávání syrovátky - pro co nejlepší odkapávání syrovátky a dokonalou hladkost sýra položte sýrovou hmotu na vnitřní hladkou stranu obalu.
• Opakované použití - plátna vám budou užitečné i v budoucnu, takže po vyprání na 60-70 °C je můžete použít znovu, až budete příště vyrábět své oblíbené sýry!

Domácí výroba sýrů? Stojí za to se o něj zajímat! Výroba sýrů je jedním z prvních druhů Slow Food a o výsledky se můžete podělit se svými blízkými! Od servírování vlastnoručně vyrobených sýrů na váš stůl opravdu není daleko. Jezte jednoduchá, ale chutná jídla, která si sami připravíte s důrazem na nejmenší detaily. Objevte kuchyni plnou vitamínů, lahodných chutí, nádherných vůní a hlavně.. zdravých surovin!
Výroba sýrů je nesmírně jednoduchá a nevyžaduje žádné složité dovednosti. Naše sada dvou opakovaně použitelných, čtvercových, velkých sýrařských pláten vám vaše první kroky v sýrařství jistě ještě více usnadní! Plátna jsou vyrobena z pružného, odolného a bezpečného polyethylenu, takže můžete lisovat sýry bez obav o jejich tvar a strukturu! Díky kuželovité struktuře otvorů se oba popruhy nelepí na sýrovou hmotu a zanechávají ji hladkou a dokonale odkapanou od přebytečné syrovátky. Plátna můžete použít mnohokrát - po vyprání při 60-70 °C je lze opět použít. Umožňují lisovat sýr bez tlaku a rychle a snadno vyjmout hotový sýr z lisu. Vsaďte na vysokou kvalitu, jednoduchost a nejlepší zpracování!

Tloušťka cca 0,01 cm.
Sýrařské plátno čtvercové 50 x 50 cm - 2 ks | BROWIN, 411305 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Sýrařské plátno čtvercové 50 x 50 cm - 2 ks | BROWIN, 411305 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy