Cena bez DPH: 265 Kč
Cena s DPH: 321 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 95 mm
šířka 95 mm
výška 970 mm
materiál: dřevo
váha: 0.74 kg
EAN kód: 5904816006780

Dřevěné pěchovadlo na zelí, velké 100 cm | BROWIN, 362019 - Popis:

Máte rádi kysané zelí, které je přirozeným probiotikem? A nebo jste spíše příznivcem korejského kimči? Místo toho, abyste tyto produkty kupovali v obchodě, připravte si je sami doma. K tomu Vám pomůže dřevěné pěchovadlo na zelí. Tento praktický nástroj byl navržen speciálně pro mačkání zelí, což usnadňuje proces umístění zelí do nádoby a samotné kvašení.

• Pro kysané zelí a kimči - naše pěchovadlo je nezbytným pomocníkem při přípravě tradičního kysaného zelí nebo korejského kimči z pekingského zelí.
• Z přírodního dřeva - dřevěné pěchovadlo je ekologický a bezpečný pro použití. Dřevo je přírodní materiál, který nereaguje s potravinami ani neuvolňuje škodlivé látky. Má atest pro kontakt s potravinami.
• Odolný a pevný - dřevěné pěchovadlo je robustní, odolný vůči mechanickému poškození a deformacím, zajišťuje dlouhou životnost. Povrch pěchovadla je chráněn rostlinným olejem, takže se nenasákne šťávou z zelí, což přispívá k jeho dlouhověkosti.
• Pohodlný na používání - pěchovadlo na zelí se pohodlně drží a jeho váha je optimální pro efektivní mačkání zelí bez potřeby vynakládat velkou sílu. Dlouhá rukojeť je ideální pro menší i větší sklenice, sudy nebo kameninové nádoby.
• Český výrobek - produkt pochází ze 100 % z České republiky, jak z hlediska suroviny, tak výroby. Výběrem tohoto produktu podporujete domácí ekonomiku.

Dřevěný, osmi úhelný pěchovadlo na zelí je příkladem nástroje, který po desetiletí představuje nepostradatelnou součást tradiční kuchyně. Vyrobený z pevného tvrdého bukového a smrkového dřeva Vám bude sloužit mnoho let.

Tento český výrobek je nejlepší volba, která Vám zajistí pohodlí při práci a záruku bezpečnosti díky atestu pro kontakt s potravinami.

Údržba:
Po umytí pěchovadla je třeba před dalším použitím nanést na dřevo jedlý olej a nechat zcela uschnout. Tento postup opakujte. Takto ošetřený nástroj je odolný proti nasáknutí vlhkosti a praskání.

Charakteristika produktu:

pokrytý olejem OLI-NATURA
celková délka: 100 cm +/- 2 cm kvůli ruční výrobě.
Hlava pěchovadla:

materiál: smrkové dřevo
rozměry: 9 x 9 x 11 cm
Rukojeť pěchovadla:

materiál: bukové dřevo
Ø 25
délka 86 cm
Dřevěné pěchovadlo na zelí, velké 100 cm | BROWIN, 362019 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Dřevěné pěchovadlo na zelí, velké 100 cm | BROWIN, 362019 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy