Cena bez DPH: 2587 Kč
Cena s DPH: 3131 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 25-99 ks
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 376 mm
šířka 322 mm
výška 310 mm
objem: 18 l
materiál: nerezová ocel
váha: 4 kg
indukce: ne
kapacita: 5 kg
EAN kód: 5908277718015

Domácí udírna 5 kg | BROWIN, 330115 - Popis:

Domácí udírna v hrnci je první inovativní zařízení v Polsku, které Vám umožní připravit oblíbené maso, ryby a sýry za jakýchkoli podmínek - nyní i doma!

Díky tomuto zařízení můžete nyní snadno udit i na plynovém sporáku. Speciální těsnící hadička umožňuje odvádět vzniklý dým ven z místnosti, kde probíhá úprava!

Zařízení má promyšlenou konstrukci s odvodem dýmu a je vyrobeno z nerezové oceli. Obsahuje dvě mřížky s háčky pro zavěšení sítek s výrobky, přičemž každé rameno mřížky pojme přibližně 1,3 kg masa.

Přesný teploměr umístěný v poklici umožňuje kontrolu teploty během přípravy pokrmů. Údržba je snadná, protože konstrukce udírny umožňuje rychlé a bezproblémové rozmontování a mytí.

Kompletní sada obsahuje hrnec, misku na štěpky, mřížku na maso, mřížku na ryby, odkapávací misku, poklici, teploměr, odvzdušňovač a hadičku o délce 3 m.

Pokud si představujete uzení jako venkovní činnost a nemáte zahradu, naše domácí udírna v hrnci je ideální volbou. Díky své těsné konstrukci a hadičce umožňující odvádět dým - můžete připravovat své oblíbené masné, sýrové a rybí výrobky na běžném sporáku! Stačí připojit hadičku k digestoři nebo ji vystrčit ven z okna, aby se dým odváděl a vaše pokrmy získaly skvělou kouřovou příchuť.

Těsnění poklice zajišťuje dokonalou těsnost zařízení. Udírna je vyrobena z nerezové oceli, která je schválená pro kontakt s potravinami. Vnitřní prvky udírny jsou snadno demontovatelné, což usnadňuje údržbu.

Dva mřížky v zařízení umožňují současné uzení masa, ryb a sýra. Mřížky jsou vybaveny háčky pro zavěšení sítek s masem, každé rameno mřížky pojme až 1,3 kg masa.

Díky speciální odkapávací misce budou vaše pokrmy bez hořké chuti. Přesný teploměr umístěný v poklici usnadňuje kontrolu teploty během přípravy.

Produkt je určen pouze pro použití na plynových sporácích.

Sada obsahuje:

1. hrnec
2. misku na štěpky
3. mřížku na maso
4. odkapávací misku
5. mřížku na ryby
6. poklici
7. teploměr
8. odvzdušňovač
9. 3 m hadičku
Použití:
Odstraňte poklici zařízení. Štěpky nasypte na misku a umístěte ji na dno hrnce. Na misku se štěpkami umístěte mřížku na maso, do mřížky umístěte odkapávací misku a mřížku na ryby. Celé zařízení zakryjte poklicí, do které vložte teploměr a odvzdušňovač. Na odvzdušňovač připojte hadičku.

Recepty na uzeniny, marinády a směsi pro ryby a maso najdete na našich stránkách: www.browin.pl/przepisnik

Kapacita udírny: 18 l

Maximální náplň: 5 kg masa

Upozornění:
Uzení začněte s maximálním množstvím štěpek přibližně 60-80 g, což pomůže předejít zakysání pokrmu.

Rozměry:

Hrnec z nerezové oceli:

vnitřní průměr: 29,9 cm
vnější průměr: 31,7 cm
výška: 30 cm
Poklice:

vnější průměr: 32,2 cm
průměr 1 otvoru: 1,4 cm
průměr 2 otvorů: 1,25 cm
Sada:

šířka hrnce s madly: 37,6 cm
výška: 31 cm
Miska:

vnější průměr: 25,6 cm
Mřížka:

výška: 23,5 cm
průměr: 28,5 cm
Domácí udírna 5 kg | BROWIN, 330115 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Domácí udírna 5 kg | BROWIN, 330115 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy