Novinka
Bestseller
Cena bez DPH: 54 Kč
Cena s DPH: 66 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: 0.45 kg
EAN kód: 5904816007800

Štěpky na uzení/grilování TŘEŠEŇ - 450g kl.10 | BROWIN, 780842 - Popis:

Třešňové štěpky - určené k uzení a grilování drůbeže, hovězího a vepřového masa a ryb. Díky těmto štěpkům získají pokrmy odpovídající, žádoucí vůni a chuť a také atraktivní zlatočervenou barvu.

• 100% přírodní třešňové dřevo z ekologicky čistých oblastí. Štěpka je bez impregnačních a konzervačních látek a neobsahuje prachové frakce.
• Umožňují dosáhnout profesionálních výsledků při uzení a grilování.
• Zajišťují vynikající vůni, chuť a vzhled vařené drůbeže, hovězího, vepřového a jehněčího masa, zvěřiny a ryb.
• Vyznačují se optimálním obsahem vody nižším než 11 %.
• Bezpečný, čistý, pečlivě připravený - vysoce kvalitní výrobek, který splní očekávání i těch nejnáročnějších milovníků uzených a grilovaných pokrmů.

Třída 10 (hrubá frakce) - tyto štěpky se díky své velikosti (8-12 mm) doporučují zejména pro tzv. balkonové udírny - malé a přenosné modely, protože vytvářejí dlouhý a rovnoměrný kouř.

Množství dřevěných štěpků v balení (450 g) vystačí na několik hodin uzení (v závislosti na použitém zařízení) - nemusíte se obávat, že vám při přípravě oblíbených pokrmů dojdou.

Přírodní, vysoce kvalitní třešňové štěpky, ideální pro uzení a grilování všech základních druhů masa a ryb. Díky jejich správnému dávkování a rozžhavení bude proces přípravy probíhat profesionálně a hotové pokrmy získají správnou vůni, chuť i vzhled. Přednosti těchto štěpků ocení každý milovník lahodných uzených a grilovaných pokrmů. Optimální obsah vody zajišťuje snadné zapálení třísek a účinnou produkci kouře.

Způsob použití:
Grilování: Kolem žhavého dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu dřevěných třísek - nepokládejte je přímo na ohniště, protože se okamžitě spálí. Chcete-li štěpky využít co nejúsporněji, můžete je mírně navlhčit vodou, což napomůže většímu množství kouře. Ihned po položení pokrmu na rošt gril přikryjte víkem. Doba grilování - 10 až 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu připravovaného masa).

Uzení: V závislosti na typu udírny umístěte štěpky do udírny - do vyhrazeného prostoru, případně do generátoru kouře nebo do ohniště - kolem žhavého dřeva.

Dřevěné štěpky jsou vhodné pro použití v generátoru kouře. Použití takového generátoru kouře zaručuje ty nejprofesionálnější výsledky - výrobky s vynikající chutí, vůní a barvou.

Upozornění: Udírny a grily smí obsluhovat pouze dospělé osoby při dodržení protipožárních opatření a po přečtení návodu k obsluze příslušného spotřebiče a doporučení pro použití štěpky. Při zapalování dřevěných štěpků a jejich přidávání do grilu nebo udírny a vyvíječe kouře dbejte na to, aby nedošlo k popálení. Udržujte děti a domácí zvířata mimo dosah horkých spotřebičů.

Štěpky skladujte na suchém a chladném místě.

Dřevěné štěpky, které jsou v naší nabídce, mají pozitivní hodnocení: Státní hygienický ústav, Státní zdravotní ústav, Ústav masného průmyslu.

Balení obsahuje 450 g dřevěných štěpků.
Štěpky na uzení/grilování TŘEŠEŇ - 450g kl.10 | BROWIN, 780842 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Štěpky na uzení/grilování TŘEŠEŇ - 450g kl.10 | BROWIN, 780842 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy