Cena bez DPH: 49 Kč
Cena s DPH: 60 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: 0.45 kg
EAN kód: 5904816006094

Štěpky na uzení/grilování vepřového masa 70% olše + 30% buk, 450 g, kl. 8 | BROWIN, 780840 - Popis:

Štěpky z olšového a bukového dřeva určené k uzení a grilování vepřového masa. Díky těmto štěpkům získají pokrmy z tohoto druhu masa odpovídající, žádoucí vůni a chuť a také atraktivní zlatohnědou barvu.

• 100% přírodní dřevo z olše a buku z ekologicky čistých oblastí. Štěpka je bez impregnačních a konzervačních látek a neobsahuje prachové frakce.
• Umožňují dosáhnout profesionálních výsledků při uzení a grilování.
• Dodávají dokonalou vůni, chuť a vzhled připravovanému vepřovému masu - kýtě, steakům, krkovičce, žebrům atd.
• Vyznačují se optimálním obsahem vody nižším než 11 %.
• Bezpečný, čistý, pečlivě připravený - vysoce kvalitní výrobek, který splní očekávání i těch nejnáročnějších milovníků uzených a grilovaných pokrmů.

Třída 8 (střední frakce) - díky své velikosti (6-8 mm) jsou štěpky vhodné pro velké i malé udírny.

Balení obsahuje 450 g dřevěných štěpků, které vystačí na několik hodin uzení (v závislosti na použitém zařízení) - nemusíte se obávat, že vám při přípravě oblíbených pokrmů dojdou.

Přírodní, vysoce kvalitní dřevěné štěpky, které jsou kombinací olšového a bukového dřeva ve správném poměru, ideální pro uzení a grilování porcí vepřového masa. Díky správnému dávkování a rozžhavení dřevěných štěpků bude proces vaření probíhat profesionálně a hotové pokrmy získají správnou vůni, chuť a vzhled. Přednosti těchto štěpků ocení každý milovník lahodných uzených a grilovaných pokrmů - lze použít v malých i velkých udírnách, a to i v kombinaci s generátorem kouře. Optimální obsah vody zajišťuje snadné zapálení štěpky a účinnou produkci kouře.

Způsob použití:
Grilování: Kolem žhavého dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu dřevěných třísek - neumisťujte je přímo do ohniště, protože by se okamžitě spálily. Aby se štěpky využily co nejhospodárněji, lze je mírně navlhčit vodou, což usnadní tvorbu většího množství kouře. Ihned po položení pokrmu na rošt gril přikryjte víkem. Doba grilování - 10 až 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu připravované ryby).

Uzení: V závislosti na typu udírny, kterou máte, umístěte štěpky do udírny nebo do samotné udírny - na místo k tomu určené, případně do ohniště - kolem žhavého dřeva.

Dřevěné štěpky jsou vhodné pro použití v generátoru kouře. Použití takového generátoru kouře zaručuje ty nejprofesionálnější výsledky - výrobky s vynikající chutí, vůní a barvou.

Upozornění: Udírny a grily smí obsluhovat pouze dospělé osoby při dodržení protipožárních opatření a po přečtení návodu k obsluze příslušného spotřebiče a doporučení pro použití štěpky. Při zapalování dřevěných štěpků a jejich přidávání do grilu nebo udírny a vyvíječe kouře dbejte na to, aby nedošlo k popálení. Udržujte děti a domácí zvířata mimo dosah horkých spotřebičů.

Štěpky skladujte na suchém a chladném místě.

Štěpky, které jsou v naší nabídce, mají pozitivní hodnocení: Státní hygienický ústav, Státní zdravotní ústav, Ústav masného a tukového průmyslu.

Balení obsahuje 450 g dřevěných štěpků.
Štěpky na uzení/grilování vepřového masa 70% olše + 30% buk, 450 g, kl. 8 | BROWIN, 780840 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Štěpky na uzení/grilování vepřového masa 70% olše + 30% buk, 450 g, kl. 8 | BROWIN, 780840 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy