Cena bez DPH: 37 Kč
Cena s DPH: 45 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 18 mm
materiál: hliník
váha: 0.001 kg
barva: zlatá
průměr: 28 mm
počet v sadě: 8 ks
EAN kód: 5904816007114

Uzávěr na láhve fi 28/18 mm zlaté - 8 ks. | BROWIN, 634003 - Popis:

Pokud připravujete vlastní likéry, lihoviny s esencemi, destiláty nebo jiné procentuální likéry, jistě se vám bude hodit náš zlatý, nepropustný uzávěr z certifikovaného hliníku, který se hodí na láhve s průměrem 28 mm. Podívejte se, proč jsou naše uzávěry tou nejlepší volbou.

• Pro styk s potravinami a lihovinami - uzávěr se osvědčí jako uzávěr lahví s domácími šťávami nebo alkoholickými nápoji, jako jsou likéry, likéry.
• Vhodné pro láhve s průměrem závitu 28 mm - uzávěr je vhodný pro láhve od 0,1 do 1 l s klasickým závitem.
• Se záručním kroužkem - uzávěr má bezpečnostní kroužek, který lze na hrdlo láhve upnout pomocí kleští na uzávěry z naší nabídky. Tento uzávěr zaručuje, že láhev nebyla předtím otevřena.
• Vzduchotěsnost - uzávěr je opatřen těsněním, takže si můžete být jisti, že se z lahvičky po uzavření nic nevypaří ani neunikne.
• Vyrobeno v Polsku - uzávěry jsou polským výrobkem, podporujete národní hospodářství a máte jistotu vysoké kvality výrobku.

Uzávěr doplňuje láhev. Díky němu pevně uzavřete svůj domácí nápoj.

Zlaté uzávěry, které nabízíme, jsou určeny pro láhve o průměru 28 mm. Můžete je použít jak pro 100 ml láhev, tak pro litrovou láhev.

Díky uzávěru si můžete být jisti, že v něm uložený nápoj bude pevně uzavřen, zejména pokud k utažení kroužku na hrdle použijete kleště. Takto uzavřenou láhev můžete použít například: jako dárek s domácím, vlastnoručně vyrobeným alkoholem.

Uzávěry jsou vysoce kvalitní, vyrobené v Polsku z certifikovaného hliníku. Jsou schválena pro styk s potravinami a alkoholickými nápoji.

Uzávěry se prodávají v sadě 8 kusů, cena je uvedena za sadu.

Upozornění:
Při uzavírání doporučujeme použít kleště na uzávěry, které zajistí správné utažení kroužku na lahvi a zabrání přetočení uzávěrů.
Uzávěr na láhve fi 28/18 mm zlaté - 8 ks. | BROWIN, 634003 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Uzávěr na láhve fi 28/18 mm zlaté - 8 ks. | BROWIN, 634003 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy