Cena bez DPH: 29 Kč
Cena s DPH: 35 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 10 mm
materiál: kov
váha: 0.0095 kg
průměr: 69 mm
počet v sadě: 10 ks
EAN kód: 5904816003369

Víčko Ø 66 bílá zelenina - 10 ks | BROWIN, 136495 - Popis:

Zeleninové konzervy vám umožní uchovat chuť a nutriční hodnotu sezónní zeleniny po delší dobu. Výroba domácích zavařenin je nejen způsob, jak ušetřit peníze, ale také způsob, jak si vychutnat chuť léta a podzimu po celý rok. Zelenina zavařená ve sklenicích, uzavřená víčky s grafikou zeleniny na bílém pozadí, je skvělou volbou pro vaši spíž. Vyzkoušejte naše víčka na sklenice Ø 66 se 4 oušky a připravte si domácí zavařeniny, ...protože domácí je lepší!

• Pro domácí zavařování - víčka se budou skvěle hodit ke sklenicím, ve kterých připravujete nakládané okurky, kyselé okurky, kysané zelí, konzervované papriky, zeleninové saláty nebo zavařenou červenou řepu či cuketu.
• Dekorace do kuchyně a spíže - zavařeniny uzavřené ozdobným víčkem dodají elegantní nádech sklenicím, které lze v této podobě darovat i s jejich lahodným obsahem.
• Možnost pasterizace - zavařeniny můžete pasterizovat uzavřené našimi šroubovacími víčky. Víčko click vám umožní zkontrolovat, zda je sklenice pevně uzavřená a správně pasterizovaná.
• Vzduchotěsnost - každé víčko má silikonovou vrstvu a 4 závity, které zaručují vzduchotěsnost a zabraňují vnikání vzduchu.
• Pro domácí zpracovatele a výrobce - víčka se zeleninou se budou zajímat domácí zpracovatele a výrobce, kteří připravují domácí zavařeniny k prodeji.

Bílá zeleninová víčka jsou volbou pro všechny příznivce domácích konzervovaných a nakládaných zeleninových polotovarů. Ocení je všichni, kteří kromě obsahu sklenice dbají také na její vzhled. Pokud máte rádi hezké věci, budou pro vás naše víčka ideální. Oceníte také jejich vysokou kvalitu.

Sada odlévá 10 kusů víček z kvalitního kovu! Každé víčko má 4 ouška, která jsou zárukou pevného uzavření sklenice a zacvaknutí. Víčka byla schválena pro pasterizaci sklenic při teplotě do 100 °C po dobu 60 minut. Podívejte se na naši nabídku zavařovacích sklenic Ø 66. Doporučujeme také inovativní produkt - zavařovací sklenice. Umožňují udržet obsah sklenice pod nálevem a zabránit tak jeho zkažení.

Rozměry:
Ø vnitřní 6,6 cm
výška 1 cm

Pozor:
Dotahujte pouze na první doraz!
Uvedené rozměry jsou pro 1 víčko
Víčka se prodávají v baleních po 10 kusech
Uvedená cena je za balení (10 ks)
Víčko Ø 66 bílá zelenina - 10 ks | BROWIN, 136495 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Víčko Ø 66 bílá zelenina - 10 ks | BROWIN, 136495 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy