Cena bez DPH: 29 Kč
Cena s DPH: 35 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 10 mm
váha: 0.0095 kg
průměr: 69 mm
počet v sadě: 10 ks
EAN kód: 5904816003468

Víčko Ø 66 bílé ovoce - 10 ks | BROWIN, 136445 - Popis:

Víčka s ovocem na sklenice Ø 66 mm jsou nejen praktickým doplňkem, ale také kreativním způsobem, jak dodat domácím zavařeninám šmrnc. Slučujeme funkčnost s estetikou a nabízíme víčka, která se postarají o dlouhotrvající čerstvost vašich oblíbených ovocných zavařenin.

• Spolehlivá vzduchotěsnost - víčka Browin zajišťují vzduchotěsné uzavření, chrání obsah před ztrátou čerstvosti a zachovávají vůni a chuť ovoce. Potřebnou těsnost zaručují 4 ouška a vrstva silikonu.
• Vhodné pro pasterizaci - zabudované zacvaknutí ve víčku umožňuje kontrolovat správnou pasterizaci zavařeniny.
• Dekorativní design - kompozice ovoce na víčkách dodá vašim sklenicím estetiku a barvu. Domácí zavařeniny budou nejen chutné, ale také krásně uskladněné.
• Pro zavařování ovoce - ať už připravujete džemy, zavařeniny, mousses nebo kompoty, naše uzávěry je dokonale doplní.
• Snadné použití - víčka Browin se snadno nasazují a sundávají. Pokud se vám zdá obtížné dostat se dovnitř sklenice, doporučujeme použít univerzální otvírák na sklenice 2 v 1.

Vyberte si naše víčka na zavařování ovoce Ø 66, která dodají vašim zavařeninám svěžest, barvu a praktičnost. Objevte jedinečný způsob, jak uchovat chuť svých ovocných pokladů po delší dobu!

Víčka s grafikou ovoce jsou ideální volbou pro všechny druhy ovocných zavařenin. Skvěle se hodí k džemům, zavařeninám, marmeládám nebo kompotům.

Zavařeniny můžete snadno pasterizovat a díky zacvakávacímu víčku můžete kontrolovat správnou těsnost sklenice.

Příprava domácích ovocných zavařenin může být nejen praktická, ale také estetická. Sklenice s domácími produkty můžete navíc ozdobit dekorativní etiketou. Jak vidíte, domácí výroba může být nejen lepší, ale také hezčí!

Rozměry:
Ø vnitřní 6,6 cm
výška 1 cm

Pozor:
Dotahujte pouze na první doraz!
Uvedené rozměry jsou pro 1 víčko
Víčka se prodávají v baleních po 10 kusech
Uvedená cena je za balení (10 ks)
Víčko Ø 66 bílé ovoce - 10 ks | BROWIN, 136445 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Víčko Ø 66 bílé ovoce - 10 ks | BROWIN, 136445 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy