Cena bez DPH: 29 Kč
Cena s DPH: 35 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 10 mm
váha: 0.0095 kg
průměr: 69 mm
počet v sadě: 10 ks
EAN kód: 5904816003246

Víčko Ø 66 puntíky mix - 10 ks | BROWIN, 136333 - Popis:

Hrášek je nadčasový a univerzální potisk, který skvěle vypadá i na víčkách od zavařovacích sklenic. Podívejte se, jak dokonale budou vypadat na zavařeninách ve vaší spíži. Náš návrh - mix barevných víček o průměru Ø 66 v univerzálním puntíkovaném vzoru - je vhodný jak na sladké a slané zavařeniny, tak na skladování suchých produktů, jako je koření nebo čaj!

• Univerzální design, tři barvy - balení víček se prodává ve směsi barev. Víčka jsou k dispozici v černé, vínové a šedé barvě s aplikovanými bílými tečkami.
• Nebudete zklamáni - víčka jsou vyrobena z vysoce kvalitního materiálu - uvnitř mají těsnicí vrstvu a nekroutí se.
• Ideální pro pasterizaci - zavařeniny uzavřené našimi šroubovacími víčky lze pasterizovat při teplotě 100 °C nebo nižší po dobu 60 minut. Víčko click umožňuje zkontrolovat, zda je sklenice pevně uzavřená a správně pasterovaná!
• Vzduchotěsné těsnění - každé víčko má 4 závity, díky nimž lze sklenice pevně uzavřít bez obav, že se dovnitř dostane vzduch.
• Pro milovníky nejen domácích zavařenin - tečkovaná víčka vám umožní esteticky uzavřít nejen sklenice s marmeládami, kompoty nebo nakládanou zeleninou, ale také suché potraviny nebo malé korálky na hraní pro děti.

Pokud máte rádi hezké věci, budou pro vás naše víčka ideální. Krásná, barevná puntíkovaná víčka na sklenice vypadají skvěle na kuchyňských poličkách, v kuchyni, ve spíži nebo kdekoli jinde? Spolehlivá barevná puntíkovaná víčka na sklenice se hodí na sklenice o průměru Ø 66. Prohlédněte si naši nabídku sklenic!

Sada obsahuje 10 víček z vysoce kvalitního kovu! Každé víčko má 4 závity, které zajišťují pevné zašroubování a zacvaknutí sklenice. Víčka byla schválena pro pasterizaci sklenic při teplotě do 100 °C po dobu 60 minut. Prodávají se v mixu barev: černá bordó a šedá v estetickém a univerzálním vzoru bílých teček.

Rozměry:
Ø vnitřní 6,6 cm
výška 1 cm

Upozornění:
Uvedená cena je za balení obsahující 10 víček v různých barvách. Zastoupení barev v mixu je zvoleno náhodně.
Víčko Ø 66 puntíky mix - 10 ks | BROWIN, 136333 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Víčko Ø 66 puntíky mix - 10 ks | BROWIN, 136333 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy