Cena bez DPH: 29 Kč
Cena s DPH: 35 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 10 mm
materiál: pozinkovaná ocel
váha: 0.0095 kg
průměr: 69 mm
počet v sadě: 10 ks
EAN kód: 5904816001006

Víčko Ø 66 rajče 10 ks | BROWIN, 136375 - Popis:

Sada bílých víček s barevným vzorem rajčat je praktický a estetický výrobek, který vám umožní uchovávat a pasterizovat nejrůznější domácí zavařeniny - zejména ty, které se vyrábějí z rajčat!

• Kuchyňská nezbytnost - sada 10 víček se vzorem rajčat, vhodná k pasterizaci různých potravin včetně džemů, pyré, šťáv a polévek.
• Odolný a bezpečný materiál - pozinkovaná ocel, odolná vůči soli, kyselině citronové a octu, je zdravotně nezávadná a lze ji mýt v myčce nádobí!
• Vzduchotěsné utěsnění - 4 závity a klik zajišťují snadné zavírání a otevírání sklenic a kontrolu procesu pasterizace.
• Atraktivní design - barevný vzor rajčat dodává výrobku atraktivní vzhled a usnadňuje identifikaci obsahu sklenice.
• Prodává se jako sada - víčka v balení po 10 kusech zajistí pohodlné a úsporné používání výrobku.

Sada víček (10 ks), velikost Ø 66, je vyrobena z odolného a pro potraviny bezpečného materiálu - pozinkované oceli, která je odolná vůči vařené soli, kyselině citronové a octu a lze ji mýt v myčce nádobí!

Víčko má 4 závity, díky kterým se velmi snadno používá a zajišťuje pohodlné zavírání a otevírání nádoby. Výrobek má další těsnicí vrstvu a klik pro kontrolu procesu pasterizace. To je velmi důležité zejména při přípravě rajčatových zásob džemů, protlaků, šťáv apod.

Víčka jsou zdobena barevným rajčatovým vzorem, díky němuž výrobek vypadá velmi atraktivně a může se stát ozdobou každé spíže, kuchyně nebo lednice. Vyhrazený design navíc umožňuje snadnou identifikaci obsahu sklenice, což je velmi praktické při organizaci spíže.

Víčka jsou balena po 10 kusech, což umožňuje pohodlné a úsporné používání výrobku. Díky tomu, že víčka jsou pasterizovaná, lze v nich uchovávat různé potraviny, včetně těch, které si chcete uchovat na později, například rajčatovou polévku.
Shrnuto - bílé víčko s barevným vzorem rajčat je nejen praktický výrobek, který usnadňuje skladování a pasterizaci potravin, ale také zdobí spíž a usnadňuje identifikaci obsahu sklenice.

Pozor:
Utahujte pouze do prvního odporu.
Uvedený rozměr je rozměr pouze 1 kusu
Víčka se prodávají v baleních obsahujících 10 ks.
Uvedená cena je za balení (10 ks).
Víčko Ø 66 rajče 10 ks | BROWIN, 136375 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Víčko Ø 66 rajče 10 ks | BROWIN, 136375 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy