Cena bez DPH: 39 Kč
Cena s DPH: 47 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 10 mm
materiál: kov
váha: 0.0127 kg
průměr: 85 mm
počet v sadě: 10 ks
EAN kód: 5904816003727

Víčko Ø 82/6 namalovaná paprika mix - 10 ks | BROWIN, 136557 - Popis:

Kovové víčko zdobené atraktivním zeleninovým vzorem v červené paprice je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí spojit funkčnost s estetikou. Perfektně pasuje do sklenic o průměru 82 mm, má 6 robustních západek a dokonale zvýrazní vzhled zeleninových konzerv.

• Vynikající zpracování - sada 10 víček byla pečlivě vyrobena z vysoce kvalitního kovu, který je odolný proti korozi. Můžete si tak být jisti, že vám uzávěry budou dlouho sloužit!
• Odolný a barevný potisk - krásná barevná grafika s červenou paprikou byla vyrobena pomocí moderní vysoce kvalitní tiskové technologie. Díky tomu je potisk nejen estetický, ale také mimořádně trvanlivý, odolný proti oděru a mechanickému poškození.
• Dodatečná ochrana - víčka jsou opatřena silikonovou vrstvou, která má navíc funkci ochrany konzervy před vniknutím vzduchu. Díky tomu si zavařeniny déle zachovávají svou čerstvost, kvalitu a trvanlivost.
• Pohodlné uzavírání - díky funkci click je každé víčko po procesu pasterizace pevně uzavřeno. Můžete si být jisti, že obsah sklenice bude bezpečně uložen a nedojde k jeho poškození.
• Balení po 10 kusech - víčka se prodávají v sadách po 10 kusech. Všechny čepice mají identickou grafiku, takže jsou nejen funkční, ale také estetické a harmonické.

Sada 10 barevných víček se zeleninovým potiskem (se vzorem červených paprik) je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí svým zavařeninám dodat estetický vzhled a zároveň jim poskytnout účinnou ochranu před vzduchem a dalšími škodlivými vnějšími vlivy.

Víčka 82 Ø jsou vyrobena z odolného kovu, který je odolný proti korozi a zajišťuje dlouhou životnost. Každé víčko je navíc opatřeno 6 závity a další vrstvou silikonu, která účinně brání přístupu vzduchu do sklenice a udržuje zavařeniny déle čerstvé. Kliknutím na každém víčku můžete zkontrolovat, zda proces pasterizace proběhl úspěšně, a všechny sklenice můžete bezpečně skladovat ve spíži po delší dobu.

Barevný pepřový potisk na víčkách byl vyroben moderní technologií tisku, která zaručuje jeho trvanlivost a odolnost proti oděru a mechanickému poškození.

Sada obsahuje 10 stejných víček, která pasují na sklenice o průměru 82 mm, takže nejenže víte, co kupujete, ale také si můžete vytvořit speciální sklenice na speciálně připravené zavařeniny! Zvýšíte tak estetiku své spíže a navíc se může jednat o zajímavý nápad na DIY dárek s domácí lahodnou dobrotou ukrytou ve skleněné sklenici!

Chcete-li sklenici uzavřít, nasaďte na ni víčko a utáhněte jej ve směru hodinových ručiček. K odšroubování doporučujeme použít otvírák na sklenice, který je rovněž k dispozici v naší nabídce. Při vyjímání horkých sklenic po pasterizaci dbejte na svou bezpečnost a použijte praktický drapák naší výroby!
Pozor:
Dotahujte pouze na první doraz!
Uvedené rozměry jsou pro 1 víčko
Víčka se prodávají v baleních po 10 kusech
Uvedená cena je za balení (10 ks)
Víčko Ø 82/6 namalovaná paprika mix - 10 ks | BROWIN, 136557 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Víčko Ø 82/6 namalovaná paprika mix - 10 ks | BROWIN, 136557 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy