Cena bez DPH: 31 Kč
Cena s DPH: 37 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: 0.04 kg
EAN kód: 5904816006117

Kvasnice se živinami, startovací sada Aromatic Bayanus Complex 40 g | BROWIN, 400404 - Popis:

Aromatický Bayanus Multicomplex je směs ušlechtilých vinných kvasinek druhů Bayanus a Cerevisiae a vhodně vybraných živin, vitaminů a pektolytických enzymů, s níž snadno připravíte jakýkoli druh vína s výrazným aroma.

- Pro kvašení všech ovocných vín a dužin - tento produkt je vhodný pro kvašení vín z bílých a tmavých hroznů, angreštu, rebarbory, jablek, hrušek, meruněk, jahod, obilovin, sultánek, hlohu, šípků, třešní, višní, malin, renklódu a uherských švestek, ostružin, černého, bílého a červeného rybízu, borůvek, černého bezu, trnek.
- Komplexní produkt - Aromatický bajanus Multicomplex je vše, co potřebujete ke kvašení, uzavřené v jednom balení. Nejlepší Vinné kvasnice S. bayanus a cerevisiae, živiny, vitamíny a pektolytický enzym.
- Vína do 18 % alkoholu - Aromatic Bayanus Multicomplex je zárukou získání silných vín, a to až do 18 % alkoholu! Doporučená teplota kvašení je 14-30 °C.
- Pro 50 litrů zálivky - 40g balení přípravku Aromatic Bayanus Multicomplex Vám umožní připravit až 50 litrů bílého nebo červeného ovocného vína.
- Rychlé kvašení, vynikající buket - díky dokonale sladěnému složení směsných složek vína nastavená přípravkem Aromatic Bayanus Multicomplex rychle kvasí a mají vynikající buket a aroma.

Absolutní hit pro každého vinaře! Aromatic Bayanus Multicomplex, jak už název napovídá, je komplexní směs pro přípravu plnohodnotných domácích vín z vašeho oblíbeného ovoce.

Díky svému bohatému složení se směs dobře uplatní i při kvašení v dužině.

Použití směsi Aromatic Bayanus Multicomplex je triviální! Nemusíte přemýšlet, které médium bude pro vaše víno nejlepší. Vybrali jsme ho za vás. Stačí použít pouze jeden sáček. Vše, co potřebujete ke kvašení, je obsaženo uvnitř.

Kvasinky S. bayanus a cerevisiae zaručují rychlé kvašení a skvělý buket vína. Minerální živiny jsou zdrojem dusíku a fosforu nezbytných pro růst a správné kvašení vinných kvasinek a vitamin B1 působí jako aktivátor kvašení a má příznivý vliv na chuť a vůni vína.

Pectoenzym rozkládá pektin obsažený v ovoci, čímž usnadňuje uvolňování šťávy z ovoce a napomáhá následnému procesu čiření.

S naší směsí můžete připravit až 50 l vína z vybraného ovoce. Díky kvasinkám, které jsou odolné vůči vysokým koncentracím alkoholu, můžete v domácím nápojem získat až 18 % alkoholu.

Způsob použití je jednoduchý:
Připravte nastavení vína podle zvoleného receptu. Obsah sáčku nasypte na 50 l moštu o teplotě 25-30 °C. Nechte půl hodiny odstát a poté důkladně promíchejte. Kvasíme při teplotě 14-30 °C.

Složení: 1: Vinné kvasnice: Saccharomyces bayanus (17,5 %), Saccharomyces cerevisiae, fosforečnan amonný (V), pektolytický enzym 1,3 % (sacharóza, pektináza [maltodextrin, polygalakturonáza, voda, regulátor kyselosti: citronan sodný, citronová kyselina), thiamin hydrochlorid (vitamin B1).

Pozor!
Použijte celé balení pro jedno nastavení.

Obsah alkoholu: 18 %.
Na bázi alkoholu: 50 L
Hmotnost netto: 40 g
Kvasnice se živinami, startovací sada Aromatic Bayanus Complex 40 g | BROWIN, 400404 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Kvasnice se živinami, startovací sada Aromatic Bayanus Complex 40 g | BROWIN, 400404 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy