Cena bez DPH: 31 Kč
Cena s DPH: 38 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 75 mm
šířka 10 mm
výška 110 mm
váha: 0.007 kg
EAN kód: 5904816917758

Vinné kvasnice Fermivin LS2, 7 g | BROWIN, 400320 - Popis:

univerzální, aktivní, sušená Vinné kvasnice FERMIVIN LS2 - pro bílá, červená, růžová a šumivá vína - do 16 % alk., ideální pro obnovení kvašení, pro 10-35 l sady, 7 g.

- Nepostradatelný při výrobě vína - Fermivin LS2 je speciálně vybraný kmen vinných kvasinek. Umožňuje výrobu bílých, růžových i červených vín v domácích podmínkách.
- Rychlé a stabilní kvašení - ušlechtilé suché kvasinky obsažené v přípravku Fermivin LS2 se dokonale osvědčí i v náročných podmínkách. Můžete je také použít pro opětovné spuštění kvašení.
- Pro 10-35 l - jedno 7g balení Fermivin LS2 stačí na výrobu až 35 l aromatického domácího vína, které si vychutná celá vaše rodina!
- Snadné použití - kvasinky se velmi snadno používají, teplota kvašení se pohybuje v rozmezí 14-28 °C a alkohol, který ve víně získáte, může dosahovat až 16 %!
- Plný potenciál - kvasinky LS2 v kombinaci s médiem s vitamínem B1 a Kombi Vita, které najdete v naší nabídce, Vám umožní využít možnosti kvasinek na 100 %, takže si vychutnáte ještě plnější chuť a vůni vašich domácích nápojů!

Chcete se pustit do dobrodružství s domácí výrobou vína? Vyrábíte si vlastní domácí lihoviny a hledáte kvalitní produkty? Doporučujeme Vám naše ušlechtilé, univerzální, sušené kvasinky Fermivin LS2 pro všechny druhy vín: bílá, růžová, červená i šumivá. Doporučujeme zejména pro domácí výrobu angreštu, hrušek, meruněk, jahod, obilovin, hlohu, jablek, šípků, bílých a černých hroznů, rebarbory, sultánek, třešní, višní, malin, renklód a uherských švestek, černého bezu, aronie, ostružin, černého, bílého a červeného rybízu a černých bobulí. Fermivin LS2 je speciálně vybraný kmen vinných kvasinek z oblasti Champagne ve Francii - ceněný Bayanus, který zajišťuje rychlé a stabilní kvašení i v náročných podmínkách. Mají neutrální vliv na aromatický profil vína, čímž zachovávají aroma ovoce, z něhož se víno vyrábí. Jsou ideální pro opětovné nastartování kvašení - spuštění setu, když víno přestane pracovat před dosažením požadovaných vlastností. Kvasinky se velmi snadno používají. Jedno 7g balení vystačí na 10 až 35 litrů zálivky. Teplotní rozsah kvašení je 14-28 °C, přičemž je možné dosáhnout až 16 % alkoholu! Použitím médií Vitamin B1 a Kombi Vita, která jsou k dispozici v naší nabídce, můžete zaručit plné využití potenciálu, který kvasinky nabízejí!

Vlastnosti: Kvasnice jsou vhodné pro výrobu kvasinek, které se vyznačují vysokou kvalitou, a to zejména v případě, že se jedná o kvasinky, které se používají k výrobě vína:
- Teplotní rozsah: 14 - 28°C
- tolerance alkoholu: 16 % (obj.)
- produkce glycerolu: 5 - 7 g/l
- nízká produkce těkavých kyselin, acetaldehydu a sirovodíku
- nízká potřeba dusíku

Způsob použití:
Obsah sáčku se rozmíchá ve 100 ml vody převařené a ochlazené na 30 °C, celek se nechá 20 min. při pokojové teplotě. Po uplynutí této doby nalijte roztok do kvasné nádoby nebo baňky s nastavením vína.

Složení: 1:
Vinné kvasnice Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgátor: sorbitol monostearát.

Pozor!

Pro optimální průběh kvašení je vhodné přidat Medium: s vitaminem B1 (401010), Kombi Vita (401030).
Datum minimální trvanlivosti: Datum spotřeby a číslo šarže na pečeti. Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě. Výrobek pouze pro enologii, není určen k přímé spotřebě.

Rozměry balení:
- délka 7,5 cm
- šířka cca 1 cm
- výška 11 cm
Vinné kvasnice Fermivin LS2, 7 g | BROWIN, 400320 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Vinné kvasnice Fermivin LS2, 7 g | BROWIN, 400320 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy