Vinné kvasnice snižující kyselost Enovini OK RED, 7 g | BROWIN, 400390
Cena bez DPH:
30 Kč
Cena s DPH:
37 Kč
Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: | 0.007 kg |
EAN kód: | 5904816007602 |
Vinné kvasnice snižující kyselost Enovini OK RED, 7 g | BROWIN, 400390 - Popis:
Aktivní suché kvasinky Enovini® OK RED jsou určeny vinařům, kteří vyrábějí vína z červených hroznů a třešní. S těmito kvasinkami budou vaše vína lepší než kdykoli předtím.- Pro červené ovoce - kvasinky jsou určeny pro vína z třešní a červených hroznů.
- Snižují kvasničnost vína - Enovini® OK RED jsou kvasinky, které snižují obsah kvasnic ve víně o 20-24 %. Víno je tak jemnější a méně kyselé, což umožňuje příjemnější chuťový zážitek.
- Méně cukru - díky použití kvasinek snižujících kvasničnost můžete úspěšně snížit přídavek cukru, čímž získáte dobré polosladké nebo polosuché víno.
- Harmonická příchuť a aroma vína - kvasinky Enovini® OK RED Vám umožní vytvořit vyvážená vína s jemnou chutí a zajímavým ovocným aroma.
- Ušlechtilé kvasinky vysoké kvality - s kvasinkami Enovini® OK RED vytvoříte ta nejlepší domácí vína o obsahu až 14 %.
Enovini® OK RED je sušená Vinná kvasnice, která snižuje kyselost červených ovocných vín obsahujících jablečný kvas. Je to kvasinka vhodná pro vína z třešní a tmavých hroznů. Kvasinky Enovini® OK RED dodají vašim vínům vyváženou chuť a plný ovocný buket.
Vlastnosti kvasinek Enovini® OK RED umožňují snížit obsah jablečného kvasu v třešňových a hroznových vínech o 20-24 %.
Balení umožňuje získat 25 l vína o síle až 14 %. Kvasinky se snadno používají, není nutná žádná předfermentace.
Způsob použití je jednoduchý:
Obsah sáčku rozmíchejte ve 100 ml převařené vody ochlazené na 30 °C. Nechte 20 minut stát při pokojové teplotě a nalijte do kvasné nádrže nebo kvasného baňky. Doporučená počáteční koncentrace cukru: max. 20°Blg, max. 14 g/l (nejlépe 12 - 13 g/l). Kvašení při teplotě 20-25 °C. Když koncentrace cukru klesne na cca 10 °Blg (2. - 3. den), přidáme další dávku cukru, např. 50 g/l. Tento postup můžete opakovat 5. - 6. den kvašení.
Pozor: Optimálního účinku kvasinek dosáhnete, když budete postupovat podle výše uvedených informací.
Složení: Kvasnice, které se používají k výrobě kvasinek, jsou vyrobeny z materiálu, který se používá k výrobě kvasinek:
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae, emulgátor: sorbitol monostearát.
Výrobek pouze pro enologii, není určen k přímé spotřebě. Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě.
Vinné kvasnice snižující kyselost Enovini OK RED, 7 g | BROWIN, 400390 - Recenze:
Vinné kvasnice snižující kyselost Enovini OK RED, 7 g | BROWIN, 400390 - Vrácení a reklamace:
V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.