Cena bez DPH: 129 Kč
Cena s DPH: 156 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: 0.234 kg
EAN kód: 5904816006889

Fermentační pohlcovač pachů + tichá fermentační trubice + Kokosové aktivní uhlí 200 g | BROWIN, 405569 - Popis:

Pokud se chcete během fermentace zbavit nepříjemných pachů, náš pohlcovač pachů z fermentace je jediným produktem na trhu, který Vám nabídne efektivní řešení. Je to fantastický vynález, který Vám pomůže odstranit pachy během fermentace a nejen to. Určitě se na to podívejte!

• Fermentace bez zápachu - sada zajišťuje účinné odstranění nepříjemných pachů, které mohou při fermentaci vzniknout.
• Fermentace bez slyšitelného bublání - tichá fermentační trubice umožňuje eliminovat charakteristický zvuk, jehož nejvyšší frekvence vzniká při turbulentním kvašení.
• Bezpečné pro zdraví i přírodu - kokosové uhlí je přírodní materiál, který je šetrný k životnímu prostředí. Neobsahuje žádné škodlivé chemikálie.
• Nerozbitný materiál - filtr i fermentační vana jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, díky čemuž jsou opakovaně použitelné.
• Zásoba aktivního kokosového uhlí na 20 dávek - sada obsahuje 200 g aktivního uhlí, což vystačí na pohlcení pachů během až 20 fermentací 25L dávek.

Kokosové aktivní uhlí je dostupné v naší nabídce. Tento inovativní produkt se skládá ze speciálně navrženého filtru s víkem, který je doplněn aktivním kokosovým uhlím a nasazen na tiché fermentační trubici. Odstraňování zápachu je založeno na přírodní složce zvané aktivní uhlí.

Kokosové uhlí je jedním z nejlepších materiálů pohlcujících pachy. Uhlí díky své porézní struktuře pohlcuje a zadržuje pachy, díky čemuž je pohlcovač pachů velmi účinný.

Po vyčerpání zásoby aktivního kokosového uhlí jednoduše dokoupíte další porci a naplníte jí filtr, který se poté umístí na fermentační trubici. Kokosové aktivní uhlí je dostupné v naší nabídce.

Způsob použití:
Fermentační trubici nainstalujte do těsně uzavřené nádoby nebo fermentačního baňky, naplňte ji vodou do příslušné úrovně. Naplňte filtr suchým aktivním uhlím po úroveň MAX, nainstalujte filtr na trubici, nasaďte víko.

Pozor: V závislosti na granulaci uhlí se mohou jeho malá množství dostat do fermentační trubice. Na fermentaci to nemá žádný vliv.

Před opětovným naplněním filtru zkontrolujte jeho průchodnost, v případě potřeby filtr omyjte a osušte před dalším použitím.

Počet potřebných pohlcovačů pachů a četnost výměny uhlí ve filtru závisí na objemu soupravy a intenzitě plynů uvolňovaných při fermentaci. Pro lepší efekt lze filtry naskládat (max. 2 ks) na jednu trubici nebo použít na samostatné trubice (doporučené použití v tabulce).

Sada obsahuje:
- filtr s víkem
- trochou fermentační trubici
- 200 g aktivního kokosového uhlí
Fermentační pohlcovač pachů + tichá fermentační trubice + Kokosové aktivní uhlí 200 g | BROWIN, 405569 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Fermentační pohlcovač pachů + tichá fermentační trubice + Kokosové aktivní uhlí 200 g | BROWIN, 405569 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy