Cena bez DPH: 97 Kč
Cena s DPH: 117 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 2000 mm
šířka 11 mm
výška 11 mm
materiál:
  • plast
  • sklo
  • PVC
váha: 0.125 kg
EAN kód: 5904816013184

Hadice na podávání vína se svorkou 2 m | BROWIN, 353010 - Popis:

Pružná hadice na nalévání vína a jiných tekutin s praktickou svorkou pro nastavení průtoku.

- Nepostradatelná pomůcka pro domácí výrobu vína - sada pomáhá přelévat nápoje z jedné nádoby do druhé, usnadňuje stáčení do lahví a přelévání vína z kvasnic.
- Sada pro každého - sada sestávající z ohebné hadice, skleněné trubice a plastové svorky se bude dobře hodit jak začátečníkovi, tak pokročilému vinaři.
- Kontrola rychlosti nalévání - plastová svorka, která je součástí sady, Vám umožní kontrolovat rychlost nalévání vašich oblíbených destilátů.
- Pružný materiál - hadice je vyrobena z pružného průhledného PVC materiálu, který se vlivem teplé vody mimořádně rychle roztáhne, aniž by zanechával záhyby, které zpomalují proudění nápoje!
- Výhodná koupě na dlouhou dobu - souprava je opakovaně použitelná, před každým použitím stačí hadičku opláchnout horkou vodou, aby se narovnala a předešlo se infekci.


Sada je ideální pro začínající i pokročilé vinaře. Nalévání vína ještě nikdy nebylo tak snadné! Díky hadičce, skleněné trubičce a svorce můžete snadno a bez námahy přelévat víno z jedné nádoby do druhé, aniž byste se museli obávat vytažení sedliny ze dna baňky. Plastová svorka Vám umožní kontrolovat rychlost nalévání za všech podmínek!

- Pružná hadice z PVC - hadice z PVC je schválena pro použití při styku s potravinami obsahujícími alkohol. Hadice je dlouhá 2 m a má průměr 8 mm. Umožňuje pohodlné přenášení nápoje mezi dvěma nádobami.
- Skleněná hadička - Díky vstupnímu otvoru ve vzdálenosti několika centimetrů od jejího dříku Vám umožní nalévat alkohol bez obav z přetahování usazenin ze dna balonku. Vyrobena ze skla schváleného pro styk s potravinářskými výrobky obsahujícími alkohol.
- Plastová svorka - Je vyrobena z plastu schváleného pro styk s potravinářskými výrobky obsahujícími alkohol a umožňuje regulovat rychlost nalévání tekutiny.

Baleno v kartonové krabici o rozměrech 6,5 x 17 x 20,5 cm.


NÁVOD K POUŽITÍ:
- Rozbalte hadičku a opláchněte ji horkou vodou, abyste ji vydezinfikovali a narovnali případné záhyby vzniklé během skladování.
- Umístěte konec hadičky se skleněnou trubičkou do balónku.
- Hloubku ponoření skleněné hadičky určete pomocí zarážky (umístěné po celé délce hadičky).
- Vložte konec hadičky do níže uvedené nádoby a uvolněte svorku.


Pozor!
Balónek, ze kterého se kapalina nalévá, by měl být umístěn ve větší výšce než cílová nádoba.
Před použitím hadičku vždy opláchněte horkou vodou!
Hadice na podávání vína se svorkou 2 m | BROWIN, 353010 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Hadice na podávání vína se svorkou 2 m | BROWIN, 353010 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy