Cena bez DPH: 34 Kč
Cena s DPH: 41 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 125 mm
šířka 98 mm
výška 92 mm
objem: 0.22 l
materiál: plast
váha: 0.016 kg
barva: bílá
průměr: 100 mm
EAN kód: 5904816015447

Plastový trychtýř bílý, průměr 10 cm | BROWIN, 350010 - Popis:

Odolný a praktický trychtýř, který ocení zejména ti, kdo si vyrábějí domácí víno, šťávy nebo likéry. Umožňuje jejich pohodlné nalévání do lahví, stejně jako nalévání mnoha dalších tekutin. Je vhodná pro všechny typy lahví, do kterých se vejde noha nálevky s vnějším Ø 1,1 cm. Tato nálevka je díky svým malým rozměrům užitečná v každé kuchyni.

- Užitečný pro domácí výrobu vína a zavařování - tuto nálevku ocení především ti, kteří si sami vyrábějí vína, šťávy nebo likéry.
- Praktická - zajišťuje efektivní a bezproblémové nalévání / přelévání tekutin do lahví a rozměry nohy nálevky byly zvoleny tak, aby tento úkol výrazně usnadnily.
- Široký rozsah použití - nálevku lze použít k plnění typických lahví na víno, ozdobných lahví s podobným průměrem plnění i jiných malých nádob, do kterých se noha nálevky vejde.
- Pohodlné používání a odolnost - navrženo tak, aby při nalévání/vylévání fungovalo optimálně. Je vyrobena z odolného, vysoce kvalitního plastu a při správném používání vydrží dlouhá léta. Noha nálevky má speciální drážku, která slouží jako odvzdušňovací otvor.
- Bezpečný - výrobek je pečlivě vyroben z plastu vhodného pro styk s vínem, džusy a likéry a s těmito tekutinami nereaguje.

Tato nálevka patří do sady základního příslušenství určeného pro hobby tvůrce domácích vín, šťáv nebo likérů. S její pomocí můžete snadno a rychle plnit lahve (např. 0,7 l) vínem nebo vylisovanou šťávou. Nálevka se Vám bude hodit i v kuchyni - jistě pro ni najdete řadu využití. Má kompaktní rozměry a snadno se vejde do kuchyňské skříňky nebo zásuvky. Lze ji použít i k plnění jiných nádob tekutinami, pokud mají vstupní otvor, který se vejde do patky nálevky (Ø 1,8-1,1 cm). Trychtýř je vybaven speciálními úchyty, které usnadňují upevnění nebo zavěšení trychtýře a do značné míry zabraňují jeho kutálení po pracovní desce.

Trychtýř je vyroben z odolného, vysoce kvalitního plastu, schváleného pro styk s potravinami od -20 do +40⁰C. Při správném používání může úspěšně sloužit dlouhá léta. Noha nálevky má podlouhlou drážku fungující jako odvzdušňovací otvor, který výrazně usnadňuje rychlý průtok tekutiny z nálevky do láhve (nebo jiné nádoby s úzkým plnicím otvorem).

Pro styk s vínem se nejčastěji doporučuje plast.

Nemyjte v myčce nádobí.

Barva výrobku: bílá.

Rozměry: 1,5 x 2,5 cm:
- Ø vnějšího kužele nálevky (vstupní otvor) 9,8 cm
- průměr vnitřního kužele nálevky (vstupní otvor) 9,65 cm
- Vnější Ø nohy nálevky (výtok) 1,8/1,1 cm
- délka nohy nálevky 3,7 cm
- max. objem 220 ml

VLASTNOSTI
- Délka 12,5 cm
- Šířka 9,8 cm
- Výška 9,2 cm
- Hmotnost 16,5 g
- Vnější Ø 9,8 cm
Plastový trychtýř bílý, průměr 10 cm | BROWIN, 350010 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Plastový trychtýř bílý, průměr 10 cm | BROWIN, 350010 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy