Cena bez DPH: 113 Kč
Cena s DPH: 137 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 38 mm
materiál: korek
váha: 0.003 kg
průměr: 23 mm
počet v sadě: 20 ks
EAN kód: 5904816203486

Korková zátka 23/18 mm 20 ks. | BROWIN, 652302 - Popis:

• Ochrana a bezpečnost - zátkování je jedním z nejdůležitějších prvků výroby vína. Nešetřete a vsaďte na kvalitní zátky, které ochrání a uchrání vaše víno před negativními vnějšími vlivy.
• ​Zátka přírodní - vyrobená z vysoce kvalitního korku. Její kuželovitý tvar a rozměry jsou vhodné pro láhve s hrdlem s vnitřním průměrem hrdla přibližně 18-21 mm. Zátka je určena k vertikálnímu skladování lahví nebo k zašpuntování již otevřeného vína.
• Profesionální výroba vína i v domácích podmínkách - zátky se velmi snadno používají i při ručním umísťování, ale doporučujeme použít zátkovačky, aby byl alkohol správně uzavřen.
• Snadné použití - zátky se snadno používají, jen je třeba je před zahájením procesu nezapomenout řádně připravit. Pokud tak neučiníte, může dojít k poškození zátek nebo vývrtky.
• Pružné a poddajné - zátkování lahví těmito zátkami je snadné! Zátky ponořené do horké vody po dobu přibližně 3 minut jsou poddajnější a lze je snadněji umístit do hrdla láhve.

Přírodní zátky z korku jsou zárukou těsnosti a ochrany vína před vnějšími vlivy. S těmito zátkami můžete lahve snadno ručně zazátkovat - pro zajištění správného utěsnění však doporučujeme použít zátkovačku. Použití kvalitních zátek je nesmírně důležité a má velký vliv na kvalitu připravovaného vína. Náš výrobek je zárukou trvanlivosti - zátky se snadno používají, jen je třeba nezapomenout je správně připravit na proces zátkování. Zátky by měly být namočeny v horké vodě po dobu asi 3 minut. Tím se stanou pružnějšími a poddajnějšími, a proto se snadněji zasunou do hrdla láhve. Nenamočení zátek může mít za následek jejich poškození!

Upozornění!
Dbejte na to, abyste zátky příliš dlouho nenavlhčovali, protože by mohlo dojít k jejich poškození.
Zátky doporučujeme zejména pro láhve uložené ve svislé poloze a pro skladování již otevřených vín.
Korková zátka 23/18 mm 20 ks. | BROWIN, 652302 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Korková zátka 23/18 mm 20 ks. | BROWIN, 652302 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy