Cena bez DPH: 138 Kč
Cena s DPH: 167 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 54 mm
váha: 0.001 kg
průměr: 34 mm
počet v sadě: 100 ks
EAN kód: 5904816017243

Teplem smrštitelné víčka s perforací, černá fi 31 mm 100 ks. | BROWIN, 658050 - Popis:

• Kvalitní zpracování - sada teplem smrštitelných uzávěrů z odolného a elegantního materiálu. Víčka se smrští při správné teplotě již za 1 sekundu, takže jejich použití je rychlé a bezproblémové!
• ​Dodatečná ochrana vína - před vnějšími vlivy a zároveň kontrola výměny plynů mezi lahví a okolím, takže víno může zrát déle a efektivněji a vy si můžete vychutnat jeho plnou chuť a vůni.
• Elegantní vzhled lahví - černá víčka se zlatým prvkem dodají každé lahvi profesionální a elegantní vzhled. Takto chráněné víno se jistě bude hodit jako dárek pro blízké a přátele!
• Snadné použití - víčka se velmi snadno používají i bez profesionálního vybavení. Stačí ponořit nebo namočit hrdlo láhve s víčkem do horké vody nebo použít fén (časově náročnější verze).
• Snadné odstraňování - víčka mají na povrchu speciální perforaci, která usnadňuje jejich odstranění při otevírání láhve vína!

Pro začátečníky i profesionální vinaře! Vyrábíte víno? Chcete si vychutnat jeho plnou chuť a vůni? Seznamte se s našimi tepelně smrštitelnými uzávěry, které chrání korek před vnějšími vlivy a zároveň zachovávají výměnu plynů mezi lahví a okolím. Díky otvorům v horní části uzávěru může víno neustále dýchat, což mu umožňuje déle a efektivněji zrát. Ozdobné uzávěry navíc dodávají lahvím elegantní a profesionální vzhled! Díky jejich černo-zlaté barvě vypadají láhve elegantně a hodí se k darování rodině a přátelům. Perforace na uzávěru usnadňuje jeho odstranění při otevírání lahve. Samotná aplikace je velmi snadná a při správné teplotě se víčka smrští během pouhé jedné sekundy!

Existuje několik způsobů, jak smršťovat víčka na hrdlech lahví: profesionální použití speciálního zařízení zvaného "smršťovačka víček“ nebo jednoduché domácí metody.:
-krátce vložte zavřenou láhev dnem vzhůru do hrnce s horkou vodou.;
-postavte láhev s korkem do dřezu, nasaďte uzávěr (např. vidličkou) a zalijte horkou vodou z konvice; nebo nad párou.;
-zahřívání hrdla láhve s nasazeným víčkem pomocí fénu (pro trvalé)

Balení obsahuje 100 ks.
Rozměry: 3,5 x 3,5 x 5,5 cm.
Teplem smrštitelné víčka s perforací, černá fi 31 mm 100 ks. | BROWIN, 658050 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Teplem smrštitelné víčka s perforací, černá fi 31 mm 100 ks. | BROWIN, 658050 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy