Cena bez DPH: 193 Kč
Cena s DPH: 234 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 305 mm
objem: 10 l
včetně poklice: ano
materiál: plast
výpustný ventil: ano
váha: 0.33 kg
průměr: 240 mm
EAN kód: 5904816007169

Multifunkční nádoba s kohoutkem 10 l | BROWIN, 602510 - Popis:

Potřebujete nádobu na větší množství vína, likérů, džusů, limonád nebo nápojů? Hledáte alternativu ke skleněným nádobám na čepování nápojů? Podívejte se na naši multifunkční nádobu s objemem 8 l! Sklenice je vyrobena z nerozbitného, atestovaného plastu!

• Nezávadný plast - schválený pro styk s potravinami a skvělá nerozbitná alternativa ke standardním skleněným kohoutkovým dózám.
• Pohodlné nalévání - vypouštěcí kohoutek, kterým je nádoba vybavena, umožňuje nalít přesné množství tekutiny, aniž byste museli zvedat celou nádobu!
• Víčko se zátkou - je vyrobeno z plastu, má protiskluzovou úpravu a úchyt, který umožňuje prázdnou sklenici pohodlně přenášet.
• Chytrý design - využívá korek ve víčku jako regulátor tlaku, který umožňuje bezproblémový průtok nápoje kohoutkem, i když je ho málo!
• Bezproblémové čištění - díky širokému otvoru (fi100) můžete snadno vyčistit vnitřek nádoby a odstranit zbytky ovoce nebo bylinek z likérů a limonád!

Hledáte nádobu vhodnou pro uchování velkého množství nápojů? Naše všestranná, vysoce kvalitní, certifikovaná plastová nádoba s objemem 10 l splní vaše potřeby! Nádoba je vhodná na vína, likéry, džusy, ale i nápoje a limonády. Nádobu můžete použít jak doma nebo ve spíži, tak při posezeních u stolu s přáteli pod širým nebem. Výpustný kohoutek umístěný na dně sklenice umožňuje pohodlné rozlévání nápojů do šálků a sklenic, aniž byste museli naklánět a zvedat celou nádobu. Chytrá konstrukce víčka a v něm umístěné zátky fungující jako regulátor tlaku znamená, že jejich průtok zátkou nezůstane zpomalený, ani když jsou malé!

Další výhodou je, že nízké umístění kohoutku zajišťuje, že nápoje jsou nalité téměř do poslední kapky! Víčko bordó barvy je vyrobeno z plastu a má protiskluzovou úpravu, která se skvěle osvědčuje při odšroubování a našroubování sklenice. Nádoba se snadno čistí díky širokému otvoru s úpravou fi100. Snadno se čistí rukou, dosáhne až na dno. Dětskou hrou z nádoby odstraníte i zbytky ovoce z likérů, vín nebo limonád. Plast, ze kterého je výrobek vyroben, je neutrální vůči tekutinám v něm uloženým, neabsorbuje jejich vůně ani nemění barvu.

Upozornění!
Výrobek by se měl mýt ručně teplou vodou a měkkou houbou, aby se minimalizovalo riziko poškrábání povrchu plastu.
Neplňte sklenici vodou s teplotou vyšší než 70 °C.
Přípustná koncentrace alkoholu 95 %.
Multifunkční nádoba s kohoutkem 10 l | BROWIN, 602510 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Multifunkční nádoba s kohoutkem 10 l | BROWIN, 602510 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy