Cena bez DPH: 158 Kč
Cena s DPH: 191 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 3 l
včetně poklice: ano
materiál: plast
výpustný ventil: ano
EAN kód: 5904816007138

Multifunkční nádoba s kohoutkem 3 l | BROWIN, 602503 - Popis:

Multifunkční sklenice s objemem 3 l a zeleným korkovým víčkem má vypouštěcí kohoutek a skvěle se hodí pro skladování většího množství vín, likérů, nápojů, džusů a limonád. Použijte ji doma, v garáži nebo na pozemku!
• Bezpečné použití - je vyrobena z nerozbitného, schváleného plastu a umožňuje bezpečné skladování vín, likérů, džusů a limonád bez obav z rozbití nebo rozlití.
• Pohodlný vypouštěcí kohoutek - umožňuje vylití správné dávky tekutiny, aniž by bylo nutné zvedat, odšroubovávat a vyklápět celou plnou sklenici.
• Speciálně navržené víčko se zátkou - vyrobené z plastu, opatřené protiskluzovou úpravou a držadlem pro pohodlné přenášení prázdné sklenice.
• Zátka umístěná ve víčku - reguluje tlak, když je ve sklenici málo kapaliny, a zajišťuje, aby se průtok kohoutkem nezpomalil!
• Snadné čištění - díky širokému otvoru fi100 můžete vnitřek nádoby snadno umýt a odstranit zbytky, jako jsou plátky ovoce, bylinky nebo koření.

Vyberte si náš víceúčelovou, vyrobenou z bezpečného, opakovaně použitelného a schváleného plastu nádoba s objemem 3 L.

Nádoba se skvěle hodí k uskladnění vína, likérů, džusů i nápojů a limonád. Použijte ji doma, v garáži nebo na pozemku při zahradní slavnosti!

Nádoba je vybavena plastovým kohoutkem, jehož používání je mimořádně pohodlné a umožňuje nalít do sklenice správné množství tekutiny, aniž byste museli celou, plnou nádobu zvedat a naklánět. Nízké umístění kohoutku navíc zaručuje, že svůj nápoj využijete téměř do poslední kapky!

Speciálně navržený plastový uzávěr s protiskluzovou úpravou má univerzální zátku, která umožňuje regulovat tlak ve sklenici. Díky tomu je zajištěno, že i s malým množstvím tekutiny uvnitř - průtok kohoutkem se nezpomalí!
Úchyt umístěný ve víčku umožňuje pohodlné přenášení prázdné nádoby.

Díky širokému otvoru s povrchovou úpravou fi100 lze sklenici snadno umýt a vyjmout z ní ovoce, bylinky i zbytky nápojů a limonád.

Plast, ze kterého je výrobek vyroben, je neutrální vůči tekutinám v něm uloženým, neabsorbuje jejich vůně ani nemění barvu.

Upozornění!
Výrobek by se měl mýt ručně teplou vodou a měkkou houbou, aby se minimalizovalo riziko poškrábání povrchu plastu.
Neplňte sklenici vodou s teplotou vyšší než 70 °C.
Přípustná koncentrace alkoholu 95 %
Multifunkční nádoba s kohoutkem 3 l | BROWIN, 602503 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Multifunkční nádoba s kohoutkem 3 l | BROWIN, 602503 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy