Cena bez DPH: 278 Kč
Cena s DPH: 336 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 375 mm
objem: 10 l
včetně poklice: ano
materiál:
  • plast
  • sklo
váha: 2.56 kg
průměr: 220 mm
EAN kód: 5904816019896

Nádoba 10 l s plastovým víkem | BROWIN, 600110 - Popis:

Elegantní a vkusná sklenice s objemem 10 l s plastovým víkem je nejen atraktivní dekorací do kuchyně, spíže, dětského pokoje, ale také na zahradu.

• Elegantní a vkusný - bude vypadat krásně v interiéru vašeho domova i na balkoně a zahradě.
• Pro všestranné použití - k nakládání okurek, výrobě likérů nebo skladování jiných potravin či pro každodenní použití a také jako přepravní obal.
• Bezpečné pro vás i vaši rodinu - použité sklo má všechna potřebná povolení pro styk s potravinami, včetně těch, které obsahují alkohol.
• Praktická a nepropustná - s plastovým víkem s rukojetí a speciálním těsnicím uzávěrem.
• Pro větší potřeby - nádoba má objem až 10 L! Vejde se toho do něj hodně!

Multifunkční, elegantní a vkusná sklenice s objemem 10 l bude nejen atraktivní dekorací v kuchyni, spíži, dětském pokoji, ale také na zahradě. Můžete v ní nakládat okurky, připravovat likéry nebo ji jednoduše použít k uskladnění sladkostí, suchých potravin (např. mouky, krupice, cukru, těstovin nebo sušených hub). Sklenici lze použít také jako dekoraci do interiéru a vytvořit tak les ve sklenici nebo dekoraci se svítícími kuličkami. Využijete ji také jako praktickou přepravní nádobu - součástí balení je plastové těsnicí víčko. Sklenice by se neměly plnit vroucí vodou.

Používání:

Dekorativní sklenice a džbány nejsou odolné vůči velmi vysokým teplotám, které by mohly způsobit rozbití skla. Sklenice by se neměly plnit vroucí vodou.

Neumývejte v horké vodě, příliš vysoká teplota by mohla sklo poškodit. Doporučujeme mýt sklo ve vlažné vodě s přídavkem např. pyrosiřičitanu draselného (jako výborného dezinfekčního prostředku).
Nádoba 10 l s plastovým víkem | BROWIN, 600110 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Nádoba 10 l s plastovým víkem | BROWIN, 600110 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy