Cena bez DPH: 209 Kč
Cena s DPH: 253 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 55 mm
šířka 55 mm
výška 72 mm
objem: 0.12 l
materiál: sklo
váha: 1.59 kg
počet v sadě: 12 ks
EAN kód: 5904816009736

Sada 12 x sklenic 120 ml + 30 etikety pro označení | BROWIN, 132124 - Popis:

Čtvercové sklenice o objemu 120 ml s černými šroubovacími víčky Ø 53 a kulatými štítky na koření jsou vysněnou sadou pro každého, kdo chce mít v kuchyni nejen pořádek, ale také elegantní a minimalistický vzhled.

Koření je klíčovým doplňkem všech pokrmů. Každý má doma alespoň tucet jejich druhů. Vyplatí se zajistit, aby byly uloženy v pořádku a byly vždy snadno dostupné. Máme pro vás skvělé řešení - sklenice o objemu 120 ml s velikostně odpovídajícími štítky na koření.

• Dokonalá sada - 24 štítků s názvy nejběžnějších druhů koření a bylinek + 6 prázdných štítků pro vlastní popis - vytvořte si vlastní sbírku oblíbeného koření ve vkusných dózách se stylovými štítky.
• Pořádek v kuchyni - díky dózám s etiketami už nebudete přemýšlet, které koření je uvnitř. Stačí letmý pohled a sáhnete po tom, které právě potřebujete.
• Univerzální a krásný design - naše čtvercové sklenice s černými víčky a etiketami se hodí do každého interiéru. Takto zdobené nádoby jsou skvělou ozdobou kuchyňské poličky nebo skříňky.
• Perfektní z jakéhokoli úhlu - štítky, které najdete v sadě, můžete nalepit jak na stěnu sklenice, tak na víčko. Rozhodněte se sami, jak je vám to pohodlnější!
• Velmi kvalitní lepidlo - štítky jsou opatřeny lepidlem, které je umožňuje připevnit nejen na skleněný, ale i na plastový nebo dřevěný povrch. V případě potřeby můžete štítek snadno odstranit, aniž by zanechal nevzhlednou stopu.
• 24 nejběžnějších druhů koření a bylinek + 6 dalších možností - v sadě obdržíte 30 štítků - 24 s názvy koření a bylinek vytištěnými bílou barvou a 6 štítků pro vlastní popis.

Vadí vám nepořádek v koření? Přemýšlíte při vaření, zda je v nádobě sladká nebo pálivá paprika? Je čas to změnit! S naší sadou sklenic a štítků nejenže udržíte pořádek, ale také dodáte své kuchyni nebo spíži dekorativní nádech. Stylové čtvercové sklenice spolu s černými štítky se postarají o to, abyste se jednou provždy zbavili nepořádku v kuchyni. Kulatý tvar etiket umožňuje jejich nalepení na stěnu sklenic nebo na jejich víčka a čitelné písmo usnadní vyhledání potřebného koření. V sadě obdržíte 30 štítků, z nichž 24 je již potištěno názvy nejčastěji používaných bylinek a koření v polštině, tedy: sůl, pepř, petržel, majoránka, tymián, bazalka, oregano, provensálské bylinky, česnek, bobkový list, nové koření, sladká paprika, pálivá paprika, chilli paprička, uzená paprika, kari, kurkuma, zázvor, hřebíček, kmín. Čtyři samolepky jsou prázdné, můžete na ně bílou fixou napsat libovolný název bylinky nebo koření.

Kupte si naši sadu sklenic s nálepkami a zapomeňte jednou provždy na nepořádek s kořením!
Sada 12 x sklenic 120 ml + 30 etikety pro označení | BROWIN, 132124 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Sada 12 x sklenic 120 ml + 30 etikety pro označení | BROWIN, 132124 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy