Cena bez DPH: 293 Kč
Cena s DPH: 354 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 335 mm
objem: 8 l
včetně poklice: ano
materiál:
  • plast
  • sklo
váha: 2.4 kg
průměr: 99 mm
EAN kód: 5904816916508

Skleněná nádoba 8 l s víkem a kleštěmi | BROWIN, 600680 - Popis:

Děláte okurky, nálevy nebo třeba sušíte houby a chcete je správně uchovávat? Pokud ano, je tato sklenice skvělou volbou. Každopádně se vám bude vždycky hodit - jak v kuchyni, tak ve spíži. Má velký objem, robustní víčko s těsnícím uzávěrem, rukojeť a užitečné kleštičky.

• Sklenice je vhodná pro uchovávání nakládaných okurek a jiných nakládaných plodů, sušeného ovoce a zeleniny, hub a různých sypkých potravin - je vyrobena ze skla, takže neabsorbuje pachy a můžete v ní střídavě uchovávat různé produkty. Najde široké využití v každé kuchyni nebo spíži.
• Sklenice je vhodná pro výrobu likérů - skvěle se hodí pro přípravu a skladování jakéhokoli domácího likéru.
• Díky dekorativnímu reliéfu na skle vypadá sklenice elegantně a může být dekorací pro 8 litrů, které můžete naplnit lahodnými okurkami, domácím likérem, sušeným ovocem a mnoha dalšími specialitami. Díky dekorativnímu reliéfu na skle vypadá sklenice elegantně a může být ozdobou vaší kuchyňské linky nebo police.
• Uzavíratelné víko a pohodlný úchyt - sklenice se prodává se speciálním, vysoce kvalitním plastovým víčkem a pohodlným úchytem. Víčko se neprotáčí a jeho těsnost je dále zvýšena speciálním plastovým těsnícím víčkem. Pohyblivá rukojeť usnadňuje přenášení sklenice - prázdné nebo s lehkou náplní - na požadované místo bez obav, že vám vyklouzne z rukou. Díky barevnému víčku a rukojeti vypadá sklenice velmi efektně.
• Bambusové kleště jsou součástí balení - kleště umožňují pohodlně, hygienicky a bezpečně vytáhnout požadovanou porci nakládaných potravin nebo jednotlivých (např. sušených) potravin ze sklenice. Kleště lze použít i v kuchyni k vyjmutí obsahu z jiných nádob.

Sklenice je vhodná k uchovávání nakládaných okurek a k výrobě likérů. Lze ji také použít k uskladnění suchých potravin (např. sušených hub a ovoce). Je objemná (8 l) a díky dekorativnímu reliéfu na horní a spodní části a barevným prvkům (víko a rukojeť) se bude elegantně prezentovat jak v kuchyni, tak na polici ve spíži.

Sada obsahuje:
- Skleněná nádoba s objemem 8 l
- plastové víčko
- plastové těsnicí víčko
- výklopný plastový úchyt
- bambusové kleště

Přiložené plastové víčko a sklopná rukojeť jsou ve stejné atraktivní svěží zelené barvě. Bambusové kleště se hodí mimo jiné k vytahování okurek (nebo jiné nakládané zeleniny). Víčko se nekroutí a jeho těsnost ještě zvyšuje speciální plastové těsnění nad otvorem sklenice, které je při šroubování víčkem přitlačeno. Rukojeť, upevněná pod závitem sklenice na upínacím okraji, usnadňuje pohodlnou a bezpečnou manipulaci s prázdnou nebo lehce naloženou sklenicí (při manipulaci s plnou, těžkou sklenicí se doporučuje držet ji zespodu a rukojeť použít pouze pro případné opření, aby vám nevypadla z ruky). Bambusové kleště se budou hodit mimo jiné k vytahování okurek (nebo jiné nakládané zeleniny). Sklo má všechny certifikáty pro styk s potravinami, včetně těch, které obsahují alkohol.

Technické údaje:
Ø vnitř. průměr: 9,9 cm
Objem: 8 L ± 5%
Výška nádoby bez víka: 33,5 cm
Kleště = délka : 30 cm

Používání: Skleněná nádoba je skladovací nádoba, která při správném používání vydrží dlouhá léta, ale je třeba se vyvarovat kontaktu s velmi vysokými teplotami, které by mohly způsobit rozbití skla. Sklenice by se neměla ponořovat do vroucí vody ani mýt v horké vodě, protože příliš vysoká teplota by mohla sklo poškodit. Doporučuje se mýt sklenici ve vlažné vodě s dezinfekčním prostředkem, např. pyrosiřičitanem draselným.

Upozornění: Výrobek není vhodný pro mytí v myčce nádobí.

Upozornění: Uvedená cena je za 1 kus.
Skleněná nádoba 8 l s víkem a kleštěmi | BROWIN, 600680 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Skleněná nádoba 8 l s víkem a kleštěmi | BROWIN, 600680 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy