Cena bez DPH: 93 Kč
Cena s DPH: 113 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 77 mm
objem: 0.33 l
materiál: sklo
průměr: 86 mm
počet v sadě: 6 ks
EAN kód: 5904816009262

Zavařovací nízká sklenice Twist-off 330 ml s pastelově kostkovaným víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132332 - Popis:

Sada 6 sklenic o objemu 330 ml z vysoce kvalitního skla s víčky s pastelovým kostkovaným vzorem. Ideální pro uchovávání domácích zavařenin nebo koření, sušených produktů nebo druhé snídaně. Díky svému estetickému vzhledu a funkčnosti jsou tyto sklenice nejen praktickým, ale i atraktivním doplňkem každé kuchyně.

• Nejen na zavařování - nízké sklenice o objemu 330 ml jsou ideální pro skladování ovocných a zeleninových zavařenin, salátů, past, sleďů nebo nakládaných hub, ale také jako nádoby např. na koření, jogurty nebo jiné nepotravinářské výrobky.
• Snadné skladování - sklenice je nízká, takže ji můžete umístit jednu na druhou v lednici nebo ve skříni a ušetřit tak místo.
• Pevné sklo a kvalitní víčka - sklenice jsou vyrobeny z odolného skla a přiložená víčka jsou odolná proti korozi a mají silikonovou vnitřní vrstvu, která zajišťuje těsnost.
• Vhodné pro pasterizaci - sklenice je tepelně odolná, můžete v ní bezpečně pasterizovat zavařeniny.
• Vhodné do myčky - sklenice můžete rychle a bez námahy umýt v myčce nádobí, ale díky širokému otvoru Ø 82 je můžete snadno umýt i ručně.

Naše sklenice jsou nejen pohodlné na používání, ale také velmi funkční a praktické pro každodenní použití. Díky svému objemu 330 ml sklenice snadno pojmou různé potraviny, jako je koření, džemy a dokonce i jogurty. Díky ideálnímu tvaru se snadno skladují a rozestavují, což jistě ocení ti, kteří si potrpí na pořádek a estetiku ve svém okolí. Sklenice z naší nabídky jsou navíc vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů, což zajišťuje jejich dlouhou životnost a odolnost proti poškození.

Sklenice o objemu 330 ml se šroubovacími víčky fi82 lze mýt v myčce nádobí, což je skvělá vychytávka pro ty, kteří si cení úspory času a pohodlí v kuchyni.

Prohlédněte si naši nabídku 330 ml sklenic s dalšími šroubovacími víčky fi82 a přesvědčte se, jak praktické a funkční mohou být sklenice v každodenním životě.

Sklenice můžete navíc vybavit praktickou zavařovací svorkou a ozdobit etiketou, na kterou můžete napsat, co se skrývá uvnitř.

Cena se týká sady 6 sklenic s víčky.

Sklenice jsou baleny v polyethylenovém sáčku.

Barva víček je balena náhodně.
Zavařovací nízká sklenice Twist-off 330 ml s pastelově kostkovaným víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132332 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací nízká sklenice Twist-off 330 ml s pastelově kostkovaným víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132332 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy