Cena bez DPH: 233 Kč
Cena s DPH: 282 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 190 mm
objem: 1.7 l
materiál:
  • sklo
  • kov
váha: 0.515 kg
průměr: 118 mm
počet v sadě: 6 ks
EAN kód: 5904816004281

Zavařovací sklenice Twist-off 1,7 l Ø 100/6 - 6 ks | BROWIN, 133171 - Popis:

Sada šesti sklenic o objemu 1,7 l. Ideální pro domácí zavařování, sypké produkty, šťávy a kompoty nebo jako estetická nádoba pro uložení drobných předmětů. Sklenice o objemu 1,7 l se také skvěle hodí jako nádoby pro vytváření neobvyklých rostlinných kompozic, například lesů ve sklenici.

• Šetrné k životnímu prostředí - vyrobeno ze skla, které lze recyklovat donekonečna, aniž by ztratilo své vlastnosti!
• Jednoduchá, klasická forma - design, který vás provází už léta a připomíná vám vaše oblíbené chutě.
• Univerzální tvar a použití - sklenice jsou vhodné na zavařování ovoce, zeleniny, masa nebo hub. Hodí se také k uchovávání sypkých potravin, jako je cukr, mouka, kroupy, rýže, nebo jiných drobných předmětů, jako jsou šroubky, korálky nebo malé hračky..
• Pohodlné používání - nádoby mají objem 1,7 litru a hodí se k nim Ø 100 šroubovací víčka - snadno se plní i vyprazdňují a na konci se pohodlně a důkladně umyjí.
• Vysoká kvalita - odolné a spolehlivé. Výborně se osvědčí při provádění procesu pasterizace.

Sada 6 sklenic o objemu 1,7 l je vynikající volbou pro milovníky domácího zavařování: džemů, kompotů, šťáv, zeleninových salátů, marinované a nakládané zeleniny a masových pokrmů, např. tzv. Jsou vyrobeny ze skla, což má pozitivní vliv na nakládání s odpady - tuto surovinu lze používat a recyklovat donekonečna, aniž by ztratila cokoli ze svých vlastností. Jejich elegantní a jednoduchý design se hodí do každého interiéru a osvědčí se jako nádoba pro uchovávání a přípravu chutných zavařenin a pokrmů nebo jako vynikající obal na sypké potraviny: cukr, mouku, strouhanku, rýži, kroupy, obiloviny, ale také pro ukládání drobných předmětů, jako jsou šroubky, korálky, stavebnice nebo malé hračky. Jsou bezpečné i pro pasterizaci. Sklenice o objemu 1,7 l jsou také ideální pro vytváření neobvyklých miniaturních rostlinných kompozic, například lesů ve sklenici.

Žijte zdravě, vyrábějte domácí zavařeniny v krásných a pevných sklenicích Browin!

UPOZORNĚNÍ!
Sklenice (bez víček) se prodávají jako sada 6 kusů.

Cena je za 1 balení.
Zavařovací sklenice Twist-off 1,7 l Ø 100/6 - 6 ks | BROWIN, 133171 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice Twist-off 1,7 l Ø 100/6 - 6 ks | BROWIN, 133171 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy