Cena bez DPH: 72 Kč
Cena s DPH: 87 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 118 mm
objem: 0.3 l
materiál: sklo
váha: 0.198 kg
průměr: 70 mm
počet v sadě: 3 ks
EAN kód: 5904816004649

Zavařovací sklenice Twist-off 300 ml s potiskem - mix ovoce a víčkem Ø 66/4 - 3 ks | BROWIN, 132312 - Popis:

Sada 3 sklenic o objemu 300 ml z vysoce kvalitního skla zdobená originálním bílým potiskem s motivem směsi ovoce. Ideální pro všechny milovníky domácího zavařování v podobě ovoce ve šťávě, džemů a zavařenin!

• Vysoká kvalita - robustní a průhledné sklo, ze kterého jsou sklenice vyrobeny, umožňuje prezentovat obsah uvnitř sklenice.
• Originální potisk s dlouhou životností - tvary ovoce v bílé barvě, díky kterému budou sklenice naplněné domácím džemem vypadat ještě lépe! Díky dekorativnímu potisku budou domácí pochoutky ukryté v takovém skleněném nádobí fantasticky fungovat jako malý dárek pro blízké!
• Skladování ovoce - sklenice o objemu 300 ml jsou vhodné zejména pro skladování ovocných zavařenin, jako jsou džemy, zavařeniny a marmelády, a také ovoce v sirupech!
• Kompletní sada - výběrem tohoto produktu získáte kompletní sadu sestávající ze 3 kusů 300 ml sklenic s odpovídajícími elegantními víčky velikosti Ø 66/4.
• Snadné čištění - tvary sklenic, stejně jako robustní materiál, ze kterého jsou vyrobeny, a odolný potisk umožňují bezproblémové a rychlé ruční mytí.

Sada 3 sklenic o objemu 300 ml vyrobených z vysoce kvalitního průhledného skla zdobeného bílým potiskem. Díky grafice ovoce jsou sklenice ideální pro uchovávání všech druhů ovocných zavařenin. Můžete v nich tedy úspěšně skladovat mimo jiné džemy, zavařeniny, marmelády a ovoce ve šťávě. Originální design sklenic způsobuje, že naplněné domácími produkty budou také chutným dárkem pro blízké, např. u příležitosti svátků, svateb nebo rodinných oslav. Výběrem této sady učiníte svou spíž nejen chutnou, ale také estetickou a elegantní!

Další výhodou sady jsou odpovídající zacvakávací víčka - díky nim můžete kontrolovat, zda je sklenice pevně uzavřená. Díky jednoduchosti a eleganci víček vypadají sklenice krásně nejen na policích domácí spíže, ale i v samotné kuchyni!

Uvedená cena je za 3 x sklenici včetně víček. Sklenice jsou baleny v plastu.

Upozornění:
Nedoporučujeme mýt sklenice v myčce nádobí. Při ručním mytí je nemyjte ostrou houbou.
Zavařovací sklenice Twist-off 300 ml s potiskem - mix ovoce a víčkem Ø 66/4 - 3 ks | BROWIN, 132312 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice Twist-off 300 ml s potiskem - mix ovoce a víčkem Ø 66/4 - 3 ks | BROWIN, 132312 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy