Cena bez DPH: 149 Kč
Cena s DPH: 181 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 100 mm
objem: 0.346 l
materiál: sklo
váha: 0.247 kg
průměr: 86 mm
počet v sadě: 6 ks
EAN kód: 5908277716912

Zavařovací sklenice Twist-off 346 ml s víčkem s přítlakem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132329 - Popis:

Sada 6 sklenic o objemu 346 ml s barevnými víčky a přítlakem. Díky těmto speciálním tlakům si vaše domácí zavařeniny mnohem déle zachovají své jedinečné chuťové vlastnosti.

• Sada 6 sklenic o objemu 346 ml s ozdobnými závitovými víčky - ideální pro domácí zavařování oblíbeného ovoce přímo ze sadu nebo zahrady i pro přípravu všech druhů masa ve sklenici.
• Součástí sady jsou funkční a praktické svorky - s jejich pomocí můžete oddělit všechny ingredience, takže si vaše domácí zavařeniny mnohem déle zachovají veškerou chuť a zdraví prospěšné látky. Můžete je také použít k oddělení jednotlivých ingrediencí při ukládání várky.
• Atraktivní design - nádoby jsou magneticky přitažlivé a zdůrazňují atraktivitu nádobí. S dodávanými utlačovadly navíc vytvoříte jedinečné kompozice.
• Vysoce kvalitní sklo - poskytuje vysoký komfort například při pasterizaci.
• S barevnými víčky - budou vypadat krásně jak na kuchyňské poličce, ve spíži, tak jako dárek, když někoho obdarujete například domácí marmeládou.

Praktická a funkční sada 6 sklenic o objemu 346 ml s barevnými víčky a zavařováním splní požadavky i těch nejzkušenějších zavařovacích nadšenců. Speciální konstrukce zavařovacího lisu umožňuje přesně držet ovoce nebo zeleninu těsně pod hladinou nálevu a chránit tak suroviny před vlivem vzduchu, který ve sklenici zůstal. Svorka je vhodná pro sklenice o průměru 82 mm a lze ji také seříznout pro menší velikosti o průměru 66 mm. Výrobek je schválen pro styk s potravinami, mimo jiné s octovým nálevem a nakládanou zeleninou.

Pomocí potisku také vytvoříte jedinečné kompozice, oddělené barvy a příchutě. Vysoce kvalitní sklo našich sklenic je vhodné i pro pasterizaci a umožňuje bezpečný průběh celého procesu.

Pozor:
Víčka mohou mít různý design. Ke sklenicím se přidávají náhodně. Na fotografii je ukázka zavařenin.
Zavařovací sklenice Twist-off 346 ml s víčkem s přítlakem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132329 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice Twist-off 346 ml s víčkem s přítlakem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132329 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy