Cena bez DPH: 140 Kč
Cena s DPH: 170 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.385 l
materiál: sklo
váha: 0.226 kg
průměr: 63 mm
počet v sadě: 6 ks
EAN kód: 5904816007480

Zavařovací sklenice Twist-off 385 ml s černým víčkem Ø 63/4 - 6 ks | BROWIN, 132385 - Popis:

Tato elegantní, stylová šestihranná sklenice o objemu 385 ml s černým uzávěrem Ø 63 je mimořádně funkční, takže najde široké uplatnění jak v kuchyni, tak při zařizování domácnosti. Přesvědčte se o tom sami ... kolik výhod má!

• Kompletní sada - zakoupíte rovnou celou sadu 6 sklenic o objemu 385 ml s odpovídajícími černými víčky Ø 63.
• Univerzální velikost, široké hrdlo - efektivní a pohodlné plnění vnitřku nádoby. Můžete v ní uchovávat džemy, zeleninové zavařeniny nebo med. Je také vhodná jako nádoba na sypké produkty.
• Bezpečné použití, vyrobeno z vysoce kvalitního průhledného skla - bez škodlivých látek, jako je BPA nebo ftaláty. Skleněnou nádobu mohou bezpečně používat i alergici, protože nezpůsobuje žádné alergie.
• Odolný a robustní - můžete jej používat mnoho let a těšit se z jeho atraktivního vzhledu.
• Má zajímavý tvar - neobvyklý, originální šestiúhelníkový tvar, je mimořádně estetický a krásně prezentuje obsah, který je v něm uložen. Můžete ji také použít k výrobě dekorací, například lesů ve sklenici.
• Účinně chrání chuť a vůni potravin - lahůdky uzavřené uvnitř neabsorbují chutě a vůně jiných potravin.

V této šestihranné sklenici můžete snadno uchovávat různé ovocné a zeleninové pochoutky, jako jsou džemy, zavařeniny, zeleninové konzervy, med nebo kompoty. Sklenice bude také ideální pro různé druhy masa, tzv. zavařovačky, guláš. Díky svému zajímavému, šestihrannému tvaru se bude skvěle hodit také k vytváření dekorací ve skle, např. lesů ve sklenici nebo kompozic se svíčkami.
Zavařovací sklenice Twist-off 385 ml s černým víčkem Ø 63/4 - 6 ks | BROWIN, 132385 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice Twist-off 385 ml s černým víčkem Ø 63/4 - 6 ks | BROWIN, 132385 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy