Cena bez DPH: 105 Kč
Cena s DPH: 127 Kč
Dostupnost: 48 hodin
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 109 mm
objem: 0.58 l
materiál: sklo
váha: 0.27 kg
průměr: 94 mm
počet v sadě: 3 ks
EAN kód: 5904816009309

Zavařovací sklenice Twist-off 580 ml s barevným potiskem a černým víčkem Ø 82/6 - 3 ks | BROWIN, 132589 - Popis:

Podívejte se na naši nabídku nových sklenic s potiskem! Je to řada, která vám díky veselému textu a grafice vykouzlí úsměv na tváři. Jsme přesvědčeni, že naše sklenice jsou jako opravdoví hrdinové - robustní, praktické a připravené uchovávat uvnitř ty nejlepší chutě. Společně s černými víčky o průměru 82 mm vám poskytnou dokonalou nádobu na uchovávání vašich zavařenin.

• Vysoká kvalita - robustní a průhledné sklo, z něhož jsou sklenice vyrobeny, zaručuje jejich opakované použití.
• Originální, zajímavé potisky - s veselými, trvanlivými, barevnými potisky Jsem sklenice, dobře mě jí můžete svým domácím zavařeninám dodat dekorativní a humorný prvek.
• Víčko odolné proti netěsnosti - sklenice mají odpovídající černé víčka, která díky zacvaknutí umožňují kontrolu těsnosti po pasterizaci.
• Multifunkční - zavařovací sklenice nejsou jen nádobou na uchovávání zavařenin. S úspěchem je můžete použít jako nádobu na potraviny, které si berete do práce, nebo jako výrobek, ve kterém můžete uchovávat sušené potraviny.
• Snadné použití - mechanismus Twist Off v kombinaci s černými uzávěry Ø 82/6 umožňuje snadné a pohodlné otevírání a zavírání sklenic. Pokud máte potíže s otevíráním pevně uzavřených sklenic, doporučujeme náš otvírák 2 v 1.

Celkově lze říci, že sklenice Twist Off o objemu 580 ml s potisky ve třech verzích a černými šroubovacími víčky Ø 82/6 poskytují nejen praktické a odolné skladování, ale také estetický vzhled a možnost personalizace.

Díky solidnímu zpracování vám tato nádoba bude sloužit dlouhá léta.

Sklenice slouží především jako nádoba pro uchovávání domácích zavařenin, jako jsou kompoty, nakládaná a marinovaná zelenina nebo houby. Jsou však vhodné i jako nádoby na potraviny. Zabalte si do naší sklenice ovesnou kaši na druhou snídani a začněte den s úsměvem. Nalijte do ní polévku pro teplé jídlo k obědu.

Jak vidíte, jedna sklenice a spousta možností. Nezapomeňte se podívat na sklenice na potisk v naší nabídce.

Upozornění:
Nedoporučujeme mýt sklenice v myčce na nádobí. Při ručním mytí je nemyjte ostrou houbou!
Potisk je trvalý i po pasterizaci zavařenin.

Cena je uvedena za 3 x sklenici s různými potisky a víčky.
Zavařovací sklenice Twist-off 580 ml s barevným potiskem a černým víčkem Ø 82/6 - 3 ks | BROWIN, 132589 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice Twist-off 580 ml s barevným potiskem a černým víčkem Ø 82/6 - 3 ks | BROWIN, 132589 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy