Cena bez DPH: 117 Kč
Cena s DPH: 142 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 110 mm
objem: 0.58 l
materiál: sklo
váha: 0.28 kg
průměr: 94 mm
počet v sadě: 6 ks
EAN kód: 5904816007985

Zavařovací sklenice Twist-off 580 ml s barevným víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132584 - Popis:

Zařiďte si skvělý vzhled domácí spíže! Uchovávejte své oblíbené zeleninové a ovocné konzervy v rozkošných sklenicích s barevnými uzávěry! Každá sklenice o objemu 580 ml vám umožní uložit velkorysou porci džemů, zavařenin, šťáv, salátů a nakládané zeleniny, zatímco elegantní víčka se vzorem ovoce a zeleniny dodají vašim poličkám šarm a rozmanitost a umožní vám snadno rozpoznat, co je uvnitř!

• Pořádek ve spíži - sada 6 sklenic o objemu 580 ml vám umožní skladovat zeleninové i ovocné zavařeniny!
• Vysoká kvalita - sklenice byly vyrobeny z vysoce kvalitního průhledného bílého skla, které vám umožní rychle rozpoznat v nich uložené pochoutky!
• Robustní víčka z pozinkovaného kovu jsou odolná vůči kyselině citronové, vařené soli a octu.
• Vysoká těsnost uchovávaných produktů je zaručena díky víčkům, speciální těsnicí vrstvě.
• Snadno se čistí - sklenice i víčka můžete mýt v myčce nádobí, což přináší pohodlí a úsporu času!

Skleněná sklenice o objemu 580 ml je ideální pro ty, kteří hledají osvědčený způsob skladování svých oblíbených zavařenin. Je vyrobena z nejkvalitnějšího průhledného bílého skla, které je nejen odolné, ale také umožňuje snadno sledovat obsah ukrytý uvnitř. Díky svému baňatému tvaru ji naši zákazníci nazývají tlustou sklenicí - my však víme, že dodržování vyvážené stravy bohaté na domácí zavařeniny může vašemu zdraví jen prospět!

Každá sklenice se dodává s vyhrazeným šroubovacím víčkem, které může mít design ovoce nebo zeleniny. Upozornění: Víčka jsou vybírána náhodně - na fotografii je zobrazen jeden z možných designů!

Výhodou víček je, že jsou vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Pozinkovaný kov zajišťuje, že víčka jsou odolná vůči kyselině citronové, vařené soli a octu. Každý uzávěr má 6 ok a těsnicí vrstvu na vnitřní straně.

Sklenice se prodávají v balení po 6 kusech. Usnadňují tak organizaci a skladování domácích dobrot, např. na policích ve spíži.

Díky barevným vzorům na víčkách bude tato sada sklenic ideální pro skladování jak suchých zavařenin, jako jsou čatní, okurky, saláty a nakládaná zelenina, tak sladkých džemů, zavařenin, marmelád a šťáv. Díky tomu jsou ideální pro každého, kdo rád pečuje o své potraviny.

Upozornění:
Sklenice se prodávají v balení po 6 kusech!
Zavařovací sklenice Twist-off 580 ml s barevným víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132584 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice Twist-off 580 ml s barevným víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132584 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy