Cena bez DPH: 105 Kč
Cena s DPH: 127 Kč
Dostupnost: 48 hodin
Množství na skladě: 25-99 ks
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.58 l
materiál: sklo
průměr: 82 mm
počet v sadě: 3 ks
EAN kód: 5904816009439

Zavařovací sklenice Twist-off 580 ml s potiskem "smajlík" a černým víčkem Ø 82/6 - 3 ks | BROWIN, 132590 - Popis:

Vítejte ve světě našich krásných nádob s potiskem, kde se skladování stane skutečným potěšením! Tato sada tří sklenic TO 580 ml Ø 82/6 s barevnými potisky a černými víčky je skvělou volbou pro každého milovníka domácích produktů.

• Odolné a trvanlivé - vysoce kvalitní čiré sklo, z něhož jsou sklenice vyrobeny, zaručuje jejich opakované použití.
• Vtipné potisky - sklenice s vtipnými, odolnými a barevnými potisky budou atraktivní dekorací spíže nebo kuchyně.
• Víčko odolné proti úniku - sklenice mají odpovídající černé víčko Ø 82/6, které díky zacvaknutí umožňuje kontrolu těsnosti po pasterizaci.
• Multifunkční - zavařovací sklenice nejsou jen nádoby na uchovávání zavařenin. S úspěchem je můžete použít jako nádoby na potraviny, které si můžete vzít s sebou do práce nebo na výlet.
• Velmi snadné použití - otevírání a zavírání našich sklenic je triviální. Díky mechanismu Twist Off v kombinaci s černými víčky Ø 82/6 je otevírání a zavírání sklenic snadné a pohodlné. Pokud máte potíže s otevíráním pevně uzavřených sklenic, doporučujeme náš otvírák 2 v 1.

Rozhodnete-li se pro nákup našich sklenic, můžete si být jisti, že si vybíráte výrobky, které vám budou sloužit dlouhá léta. Nejenže vám poskytnou praktické a trvanlivé skladování, ale budou také zajímavým dekorativním akcentem.

Sklenice jsou především nádoby pro uchovávání domácích zavařenin, tj. kompotů, zavařené a nakládané zeleniny nebo hub. Skvěle se však hodí i jako nádoby na potraviny. Přibalte si do naší sklenice ovesnou kaši na druhou snídani a začněte den s úsměvem. Nalijte do ní polévku pro teplé jídlo k obědu. Sklenice s vtipným potiskem jsou skvělou volbou nejen pro děti, ale i pro dospělé.

Prohlédněte si naši nabídku zavařovacích sklenic TO 580 ml Ø 82/6 s potiskem a pociťte tu zvláštní radost z vytváření vlastních domácích, zavařených potravin!

Upozornění:
Nedoporučujeme mýt sklenice v myčce na nádobí. Při ručním mytí je nemyjte ostrou houbou!
Potisk je trvalý i po pasterizaci zavařenin.

Cena je uvedena za 3 x sklenici s různými potisky a víčky.
Zavařovací sklenice Twist-off 580 ml s potiskem "smajlík" a černým víčkem Ø 82/6 - 3 ks | BROWIN, 132590 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice Twist-off 580 ml s potiskem "smajlík" a černým víčkem Ø 82/6 - 3 ks | BROWIN, 132590 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy