Cena bez DPH: 135 Kč
Cena s DPH: 163 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 107 mm
objem: 0.5 l
materiál: sklo
váha: 0.305 kg
průměr: 101 mm
počet v sadě: 6 ks
EAN kód: 5904816007978

Zavařovací sklenice Twist-off Amfora 500 ml s černým víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132524 - Popis:

Hledáte ideální sklenici na uskladnění domácích ovocných zavařenin: džemů, marmelád a zavařenin? Chcete své oblíbené produkty bezpečně a esteticky uchovat po dlouhou dobu? Máme pro vás návrh - skleněnou sklenici o objemu 500 ml ve stylovém tvaru obrácené amfory.

• Vysoká kvalita - sklenice z kvalitního skla vydrží dlouho a víčka z nerezové oceli zaručují odolnost a pevnost.
• Bezpečnost zavařenin - speciální víčka umožňují kontrolu procesu pasterizace a další těsnicí vrstva chrání zavařeniny před vzduchem a bakteriemi.
• Jedinečný design - originální tvar obrácené amfory a objem 500 ml dodávají nádobě stylový vzhled a umožňují uchovávat různé produkty.
• Černé víčko - dodá sklenici charakter, vynikne v regálu a umožní vám uložit do ní různé produkty.
• Multifunkční - sada 6 kusů se šroubovacími víčky umožňuje uchovávat nejen džemy a zeleninové konzervy, ale i sypké produkty. Sklenice úspěšně využijete také jako nádobu na domácí kosmetiku!

Obrácená amforová sklenice z kvalitního bílého průhledného skla upoutá pozornost svým originálním tvarem. Velký objem 500 ml - umožňuje použití sklenice v mnoha situacích. Každá sklenice je dodávána s černým klasickým víčkem, který jí dodává jedinečný nádech. Víčko ve velikosti Ø 82/6 je vyrobeno z pozinkované nerezové oceli. Sada 6 kusů vám proto umožní uchovávat mnoho vašich oblíbených domácích zavařenin a sypkých produktů, jako je čaj nebo káva. Díky univerzální barvě uzávěrů v nich můžete uchovávat ovoce, zeleninu, a dokonce i masové konzervy! Vysoká kvalita materiálů, z nichž jsou sklenice vyrobeny, vám umožní jejich použití i mimo kuchyň a spíž. Obrácená amfora je ideální nádobou pro skladování domácí kosmetiky, například cukrového peelingu!

Díky zacvakávacím víčkům máte skutečnou kontrolu nad procesem pasterizace a další těsnicí vrstva zajistí bezpečné skladování vašich výrobků. Díky vysoké kvalitě skla jsou sklenice ideální i pro mytí v myčce nádobí! Tato sklenice je tedy nejen funkčním, ale i elegantním výrobkem, který se bude skvěle hodit do vaší domácnosti! Neváhejte - rozhodněte se pro nejjednodušší a nejlepší řešení již nyní

Upozornění:
Sklenice se prodávají v sadách po 6 kusech včetně víček!
Zavařovací sklenice Twist-off Amfora 500 ml s černým víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132524 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice Twist-off Amfora 500 ml s černým víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132524 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy