Cena bez DPH: 135 Kč
Cena s DPH: 163 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 106 mm
objem: 0.5 l
materiál: sklo
váha: 0.292 kg
průměr: 100 mm
počet v sadě: 6 ks
EAN kód: 5904816008487

Zavařovací sklenice Twist-off Amfora 500 ml s hnědým víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132525 - Popis:

Hledáte ideální sklenici na uskladnění domácích ovocných zavařenin, jako jsou džemy, zavařeniny a marmelády? Oceňujete bezpečné a estetické skladování vašich oblíbených produktů po dlouhou dobu? Máme pro vás návrh - skleněnou dózu o objemu 500 ml se stylovým tvarem připomínajícím obrácenou amforu.

• Vysoká kvalita - díky tomu, že je sklenice vyrobena z vysoce kvalitního skla, vydrží dlouho a bude vám sloužit mnoho let. Robustní víčka z nerezové oceli navíc zaručují trvanlivost a pevnost produktů ukrytých ve sklenici!
• Bezpečnost zavařenin - díky speciálním víčkům s kliknutím budete moci kontrolovat proces pasterizace a další těsnicí vrstva ochrání uložené produkty před vzduchem a bakteriemi.
• Díky jedinečnému designu - originálnímu tvaru obrácené amfory a objemu 500 ml - vypadá sklenice velmi stylově a bude se skvěle vyjímat v každém interiéru.
• Bordó víčka - energická, bordó barva Browningu dá vyniknout vašim zavařeninám na polici ve spíži, v lednici nebo v nákladní kuchyni!
• Multifunkční - sklenice prodávané v balení po 6 kusech se šroubovacími víčky využijete jak k výrobě zavařenin, tak k uchovávání sypkých produktů nebo domácí kosmetiky!

Obrácená amforová sklenice je vyrobena z kvalitního průhledného skla, které zaručuje její pevnost a odolnost. Originální tvar sklenice přitahuje pozornost a díky němu se skvěle vyjímá v kuchyni, spíži nebo koupelně. Díky velkému objemu 500 ml lze sklenici použít v mnoha různých situacích - jako nádobu na ovocné a zeleninové zavařeniny, na skladování sypkých produktů, jako jsou obiloviny nebo čaje, a také na výrobu domácí kosmetiky! Součástí sklenic jsou klasická bordó víčka ve velikosti Ø 82/6. Víčka jsou vyrobena z pozinkované nerezové oceli, která dodává výrobku jedinečný nádech.

Sada 6 kusů z naší nabídky vám umožní uchovávat mnoho vašich oblíbených domácích zavařenin. Díky univerzální barvě víčka bude sklenice ideální nádobou pro skladování ovoce, zeleniny, a dokonce i masových konzerv. Sklenici můžete použít také k uskladnění oblíbeného medu nebo k přípravě cibulového sirupu!

Víčka klik umožňují kontrolovat proces pasterizace, což zaručuje ještě větší čerstvost uložených produktů. Další těsnicí vrstva zajišťuje bezpečnost produktů a chrání je před vzduchem a bakteriemi. Použití skla jako materiálu zase umožňuje mytí sklenic v myčce nádobí, což výrazně usnadňuje jejich udržování v čistotě.

Obrácená amforová sklenice je nejen funkční, ale také elegantní výrobek, který se bude skvěle hodit do vaší domácnosti. Rozhodněte se pro jednoduchost a kvalitu a používejte ji k ukládání svých oblíbených produktů přesně tak, jak je máte rádi!
Upozornění:
Sklenice se prodávají v sadách po 6 kusech včetně víček!
Zavařovací sklenice Twist-off Amfora 500 ml s hnědým víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132525 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice Twist-off Amfora 500 ml s hnědým víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132525 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy